nieuws
Indie

30 Jaar Hallo Venray in Paradiso + win tickets

Op woensdag 31 mei viert Hallo Venray zijn dertigste verjaardag met een speciaal concert in Paradiso, Amsterdam. Tijdens deze show zijn er verschillende gasten en speelt de band een oeuvre-omvattende set. OOR mag alvast tickets weggeven voor deze bijzondere avond.

Bij de meeste bands van 30 zit de sleet erop, maar Hallo Venray viert zijn dertigjarig bestaan gewoon met een nieuw album: Where Is The Funky Party’ In de zomer van 2016 reisden Henk Koorn, Peter Konings en Henk Jonkers samen met JB Meijers af naar het zuiden van Frankrijk om daar in een studio aan de voet van de Mont Ventoux in een razend tempo Where Is The Funky Party’ op te nemen. Het album komt op 21 april uit bij Excelsior Recordings.

Tickets voor de show op 31 mei in Paradiso zijn vanaf vandaag te koop. Wil jij gratis naar binnen? Wij geven 2×2 tickets weg! Mail snel naar prijsvraag@oor.nl, o.v.v. ‘Hallo Venray’ en laat ons weten waarom jij al 30 jaar fan bent!

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

concert

Best Kept Secret dag 3: de eenzame klasse van Radiohead

Met een reeks shows van hoge kwaliteit, een internationaal publiek en dé twee headlineshows waar haast iedere bezoeker al het ...
concert

Best Kept Secret dag 2: Arcade! Fire! Arcade! Fire!

Na een prettige eerste dag is het vandaag tijd voor een van de twee namen waar het voor de meeste ...
nieuws
Foo Fighters

Foo Fighters kondigen Concrete And Gold aan

Op 15 september ligt Concrete And Gold in de winkel, inderdaad...het nieuwe album van de Foo Fighters! Eerste single Run ...