nieuws
Indie

Beluister nieuwe single Arcade Fire

Ben je morgen bij de show van Arcade Fire op Best Kept Secret? Nou, dan kun je nog net even nieuwe single Creature Comfort uit je hoofd leren. Het nummer is namelijk nu te beluisteren, inclusief videoclip.

De Canadese indieband teasde de track al via onder meer een ontbijtgranen-reclame en in Dublin – waar Arcade Fire optrad – werden pakken van het spul uitgedeeld, met daarin de single. Fans die een foto van zichzelf met het goedje maakten, kregen gratis toegang tot de afterparty van de show.

Creature Comfort staat op Everything Now, het nieuwe album van de band dat verschijnt op 28 juli. De opvolger van Reflektor uit 2013 werd geproduceerd door Steve Mackey (Pulp) en Thomas Bangalter (de ene helft van Daft Punk). De titeltrack werd eerder al door Arcade Fire gedeeld.

Foto: Guy Aroch

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

concert

Best Kept Secret dag 3: de eenzame klasse van Radiohead

Met een reeks shows van hoge kwaliteit, een internationaal publiek en dé twee headlineshows waar haast iedere bezoeker al het ...
concert

Best Kept Secret dag 2: Arcade! Fire! Arcade! Fire!

Na een prettige eerste dag is het vandaag tijd voor een van de twee namen waar het voor de meeste ...
nieuws
Foo Fighters

Foo Fighters kondigen Concrete And Gold aan

Op 15 september ligt Concrete And Gold in de winkel, inderdaad...het nieuwe album van de Foo Fighters! Eerste single Run ...