nieuws
Pop

De zanger van AFI doet het met No Doubt

Wanneer is een groep een supergroep? AFI-zanger Davey Havok is een band begonnen met alle mannelijke leden van No Doubt. De band heet Dreamcar en eerste single Kill For Candy heeft nu een kekke videoclip.

Nadat Gwen Stefani een wereldster werd, was het gedaan met No Doubt. Hoewel er in 2012 nog een album kwam, lijkt de groep nu een stille dood gestorven. Tijd dus voor Tony Kanal, Tom Dumont en Adrian Young om nieuwe dingen te proberen. Davey Havok bracht begin dit jaar met AFI nog een album uit, maar had blijkbaar toch tijd voor nog een band.

De AFI-frontman is overigens bijna onherkenbaar zonder z’n zwarte kleding. De zanger heeft een gezellig snorretje laten groeien dat helemaal past bij de jaren tachtig feel van dit nummer. Een heel album van Dreamcar verschijnt op 12 mei. Deze maand spelen de heren onder meer op Coachella. Of de groep ook naar Europa komt is nog niet bekend.

Foto: Steve Erie

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

concert

Best Kept Secret dag 3: de eenzame klasse van Radiohead

Met een reeks shows van hoge kwaliteit, een internationaal publiek en dé twee headlineshows waar haast iedere bezoeker al het ...
concert

Best Kept Secret dag 2: Arcade! Fire! Arcade! Fire!

Na een prettige eerste dag is het vandaag tijd voor een van de twee namen waar het voor de meeste ...
nieuws
Foo Fighters

Foo Fighters kondigen Concrete And Gold aan

Op 15 september ligt Concrete And Gold in de winkel, inderdaad...het nieuwe album van de Foo Fighters! Eerste single Run ...