nieuws

Fleet Foxes, Soulwax e.a naar Down The Rabbit Hole

Nieuwe namen voor Down The Rabbit Hole. Onder meer Fleet Foxes (foto), Typhoon, Soulwax, De La Soul, Babylon Circus en 2manydjs (dj set) kmen naar de vierde editie van het festival in Beuningen dat plaats vindt van 23 tot en met 25 juni in de Groene Heuvels.

Ook Nick Mulvey, The Avalanches, Pond, Orchestra Baobab, Navarone, Sinkane, Hamilton Leithauser en All We Are zijn nieuw op de poster van Down The Rabbit Hole. Eerder werd de komst van o.a. Moderat, Nicolas Jaar, Oscar and the Wolf, Bazart, Bear’s Den, Benjamin Clementine, Bonobo (live), Cage The Elephant, Daphni, Father John Misty en Moss aangekondigd. Klangstof heeft moeten cancelen wegens een tournee in de VS.

Een ticket voor Down The Rabbit Hole kost €129,-. Voor meer informatie over het festival, de line-up en tickets check je natuurlijk de website.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

concert

Best Kept Secret dag 3: de eenzame klasse van Radiohead

Met een reeks shows van hoge kwaliteit, een internationaal publiek en dé twee headlineshows waar haast iedere bezoeker al het ...
concert

Best Kept Secret dag 2: Arcade! Fire! Arcade! Fire!

Na een prettige eerste dag is het vandaag tijd voor een van de twee namen waar het voor de meeste ...
nieuws
Foo Fighters

Foo Fighters kondigen Concrete And Gold aan

Op 15 september ligt Concrete And Gold in de winkel, inderdaad...het nieuwe album van de Foo Fighters! Eerste single Run ...