nieuws
Rock

Kasabian deelt videoclip nieuwe single

Eerder deze maand deelde Kasabian comeback-single You’re In Love With A Psycho. Nu is er ook een video voor de track, met een hoofdrol voor de Britse acteur en comedian Noel Fielding. Het nummer staat op het nieuwe album For Crying Out Loud dat op 28 april in de winkel ligt.

For Crying Out Loud is het zesde album van Kasabian en de opvolger van 48:13 uit 2014. Gitarist Serge Pizzorno vertelde onlangs aan de Q Magazine dat de band met dit nieuwe album gitaarmuziek wil ‘redden van de afgrond’. De gitarist en songwriter vertelde verder dat het een ‘feelgood’ album is dat geschreven is als anti-gif tegen alle problemen in de wereld en de demonen die frontman Tom Meighan probeert te verslaan.

Kasabian is deze zomer onder meer te zien op Reading en Leeds en op Benicassim in Spanje. Een Nederlandse show is vooralsnog niet aangekondigd. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

concert

Best Kept Secret dag 3: de eenzame klasse van Radiohead

Met een reeks shows van hoge kwaliteit, een internationaal publiek en dé twee headlineshows waar haast iedere bezoeker al het ...
concert

Best Kept Secret dag 2: Arcade! Fire! Arcade! Fire!

Na een prettige eerste dag is het vandaag tijd voor een van de twee namen waar het voor de meeste ...
nieuws
Foo Fighters

Foo Fighters kondigen Concrete And Gold aan

Op 15 september ligt Concrete And Gold in de winkel, inderdaad...het nieuwe album van de Foo Fighters! Eerste single Run ...