nieuws
Rock

Kasabian naar Afas Live

Op 28 april verschijnt For Cyring Out Loud, het nieuwe album van Kasabian. Nadat de band al twee singles deelde, is er nu ook een Nederlandse show bevestigd: op donderdag 9 november staan de Britten in de voormalige HMH in Amsterdam. De kaartverkoop start a.s. donderdag.

Vorige week nog deelde Kasabian een video bij single You’re In Love With A Psycho. For Crying Out Loud is het zesde album van Kasabian en de opvolger van 48:13 uit 2014. Gitarist Serge Pizzorno vertelde onlangs aan de Q Magazine dat de band met dit nieuwe album gitaarmuziek wil ‘redden van de afgrond’. De gitarist en songwriter vertelde verder dat het een ‘feelgood’ album is dat geschreven is als anti-gif tegen alle problemen in de wereld en de demonen die frontman Tom Meighan probeert te verslaan.

Tickets voor het optreden in de Afas Live kosten €37,50 en zijn vanaf aanstaande vrijdag 7 april 10:00 te koop via Ticketmaster. Overigens doen de herrieschoppers van Slaves de support! 

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

concert

Best Kept Secret dag 3: de eenzame klasse van Radiohead

Met een reeks shows van hoge kwaliteit, een internationaal publiek en dé twee headlineshows waar haast iedere bezoeker al het ...
concert

Best Kept Secret dag 2: Arcade! Fire! Arcade! Fire!

Na een prettige eerste dag is het vandaag tijd voor een van de twee namen waar het voor de meeste ...
nieuws
Foo Fighters

Foo Fighters kondigen Concrete And Gold aan

Op 15 september ligt Concrete And Gold in de winkel, inderdaad...het nieuwe album van de Foo Fighters! Eerste single Run ...