nieuws
Rock

Nieuwe single en tournee voor Queens Of The Stone Age

Er is deze week zo’n beetje iedere dag nieuws over het nieuwe album van Queens Of The Stone Age. Eerst werd een vreemde trailer gedeeld, toen een video waarin de albumtitel gedeeld werd en nu…nu is er eindelijk een single: The Way You Used To Do. Ook heeft de band bekend gemaakt op 12 november naar de Ziggo Dome te komen. Nieuwe plaat Villains verschijnt op 25 augustus.

Volgens de band klinkt het album ‘uitdagend, dansbaar en energiek.’ Villains is geproduceerd door Mark Ronson, mede geproduceerd door Mark Rankin en gemixt door Alan Moulder. Overigens maakte Josh Homme en kornuiten de naam van het album en de producer bekend via onderstaande best wel geinige video.

Op 12 november 2017 komt de band naar Nederland voor een concert in de Ziggo Dome, Amsterdam, de voorverkoop begint donderdag 22 juni om 10.00 via Ticketmaster.

Foto: Andreas Neumann

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

concert

Best Kept Secret dag 3: de eenzame klasse van Radiohead

Met een reeks shows van hoge kwaliteit, een internationaal publiek en dé twee headlineshows waar haast iedere bezoeker al het ...
concert

Best Kept Secret dag 2: Arcade! Fire! Arcade! Fire!

Na een prettige eerste dag is het vandaag tijd voor een van de twee namen waar het voor de meeste ...
nieuws
Foo Fighters

Foo Fighters kondigen Concrete And Gold aan

Op 15 september ligt Concrete And Gold in de winkel, inderdaad...het nieuwe album van de Foo Fighters! Eerste single Run ...