nieuws

Nieuwe bevestigingen voor Valkhof Festival

Het Valkhof Festival heeft 14 nieuwe namen bekendgemaakt voor de komende editie. Onder meer Aldous Harding, Dakota en J. Bernardt (foto) reizen af naar het Nijmeegse festival. Het 7-daagse-festival op het Valkhofpark is onderdeel van de Nijmeegse Vierdaagsefeesten en vindt plaats van zaterdag 15 juli tot en met vrijdag 21 juli.

Ook Kel Assouf, Living Room Heroes, Spidergawd, Tamino, The Grand East, The Homesick, TOO MANY ZOOZ, WTF x GiD: Brutuzz b2b BeeVee, Clusterfuck, Dubbacle en Serum zijn bevestigd. Deze lading namen is samen met de eerdere bevestigingen nog maar een klein deel van de volledige line-up. Het complete programma bestaat uit maar liefst 120 (!) acts uit binnen- en buitenland, waarbij zo’n beetje ieder genre vertegenwoordigd is.

Eerder werd de komst van onder anderen Declan McKenna, The Amazons, All Them Witches, Mister and Mississippi, IDLES, Conner Youngblood en Chansaker Pi bevestigd. Het Valkhof Festival 2017 vindt zoals eerder gezegd plaats van 15 tot en met 21 juli op het Valkhofpark in Nijmegen. De toegang is zoals altijd helemaal gratis! Ga voor meer informatie en de volledige line-up naar de website van het festival.

Foto: Marcel Poelstra

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

concert

Best Kept Secret dag 3: de eenzame klasse van Radiohead

Met een reeks shows van hoge kwaliteit, een internationaal publiek en dé twee headlineshows waar haast iedere bezoeker al het ...
concert

Best Kept Secret dag 2: Arcade! Fire! Arcade! Fire!

Na een prettige eerste dag is het vandaag tijd voor een van de twee namen waar het voor de meeste ...
nieuws
Foo Fighters

Foo Fighters kondigen Concrete And Gold aan

Op 15 september ligt Concrete And Gold in de winkel, inderdaad...het nieuwe album van de Foo Fighters! Eerste single Run ...