nieuws
Rock

Nieuwe single Chuck Berry verschenen

Hij mag dan al een paar dagen niet meer onder ons zijn, zijn muziek is springlevend. Vandaag verschijnt de eerste single van het langverwachte nieuwe album van de rock & roll-legende Chuck Berry. Beluister Big Boys hieronder.

Berry overleed afgelopen zaterdag op negentigjarige leeftijd. De zanger/gitarist werkte tot vlak voor zijn dood nog aan de nieuwe plaat CHUCK. Het is het eerste album van Berry na het verschijnen van Rock It in 1979! De zanger nam het album op in zijn geboorteplaats St. Louis samen met zijn kinderen, die een bijdrage op basgitaar, gitaar, piano, drums en harmonica leveren.

Het volledige album verschijnt op vrijdag 16 juni en telt tien nieuwe nummers waar ook Gary Clark Jr., Tom Morello en Nathaniel Rateliff een bijdrage aan leverden.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

concert

Best Kept Secret dag 3: de eenzame klasse van Radiohead

Met een reeks shows van hoge kwaliteit, een internationaal publiek en dé twee headlineshows waar haast iedere bezoeker al het ...
concert

Best Kept Secret dag 2: Arcade! Fire! Arcade! Fire!

Na een prettige eerste dag is het vandaag tijd voor een van de twee namen waar het voor de meeste ...
nieuws
Foo Fighters

Foo Fighters kondigen Concrete And Gold aan

Op 15 september ligt Concrete And Gold in de winkel, inderdaad...het nieuwe album van de Foo Fighters! Eerste single Run ...