nieuws
Rock

Royal Blood terug met nieuwe single

Het moment dat je wist dat ging komen: de nieuwe single van Royal Blood. Het tweetal was zijn fans de afgelopen weken al flink aan het teasen, maar gisterenavond was het dan zo ver: Lights Out verscheen op het wereldwijde web.

Lights Out is de eerste single van het nieuwe album How Did We Get So Dark’ dat op 16 juni in de winkel ligt. Het rockduo deed eerder al uitspraken over het uitbrengen van een tweede studioalbum. Zanger-bassist Mike Kerr vertelde eerder dit jaar tegen NME dat ze geen nieuwe plaat uitbrengen ‘totdat ie geweldig klinkt’. Het album wordt de opvolger van de titelloze debuutplaat van de band, die in 2014 verscheen.

Royal Blood was een commercieel succes en werd in 2014 genomineerd voor de Britse Mercury Prize. Vorig jaar april verscheen het laatste werk van het duo, toen zij de track Where Are You Now? opnamen voor de soundtrack van de (behoorlijk geflopte) televisieserie Vinyl.

Foto: Bart Heemskerk

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

concert

Best Kept Secret dag 3: de eenzame klasse van Radiohead

Met een reeks shows van hoge kwaliteit, een internationaal publiek en dé twee headlineshows waar haast iedere bezoeker al het ...
concert

Best Kept Secret dag 2: Arcade! Fire! Arcade! Fire!

Na een prettige eerste dag is het vandaag tijd voor een van de twee namen waar het voor de meeste ...
nieuws
Foo Fighters

Foo Fighters kondigen Concrete And Gold aan

Op 15 september ligt Concrete And Gold in de winkel, inderdaad...het nieuwe album van de Foo Fighters! Eerste single Run ...