nieuws
Indie

The War On Drugs is iets van plan

Er lijkt snel nieuwe muziek te komen van The War On Drugs. De Amerikaanse band heeft zijn website namelijk een flinke make-over gegeven. We zien foto’s van de heren in de studio (!) en horen op de achtergrond een rustgevend ambient muziekje. Verwacht wordt dat de band binnenkort een album aankondigt. 

The War On Drugs tekende al in 2015 een platendeal met Atlantic Records en lijkt nu dus het eerste album op dat label uit te brengen. Lost In The Dream, het laatste studioalbum van de groep werd in 2014 door OOR nog verkozen tot album van het jaar. De band van Adam Granduciel stond in 2015 voor het laatst in Nederland op de planken, op het Down The Rabbit Hole festival.

Zaterdag verschijnt er een speciale Record Store Day release in de vorm van single Thinking Of A Place. Wanneer de eerste single van het nog niet aangekondigde album verschijnt en wanneer de band gaat toeren is nog niet bekend. Maar we houden je op de hoogte natuurlijk, want zo zijn we.

Foto: Luuk Denekamp

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

concert

Best Kept Secret dag 3: de eenzame klasse van Radiohead

Met een reeks shows van hoge kwaliteit, een internationaal publiek en dé twee headlineshows waar haast iedere bezoeker al het ...
concert

Best Kept Secret dag 2: Arcade! Fire! Arcade! Fire!

Na een prettige eerste dag is het vandaag tijd voor een van de twee namen waar het voor de meeste ...
nieuws
Foo Fighters

Foo Fighters kondigen Concrete And Gold aan

Op 15 september ligt Concrete And Gold in de winkel, inderdaad...het nieuwe album van de Foo Fighters! Eerste single Run ...