nieuws
Rock

U2 geeft concert in Amsterdam ArenA

U2 komt naar Nederland! Op zaterdag 29 juli geven Bono en consorten een concert in de Amsterdam ArenA. De voorverkoop voor deze The Joshua Tree Tour 2017 begint maandag 16 januari.

Zoals de naam al doet vermoeden staat de tournee in het teken van The Joshua Tree, het album dat z’n30ste verjaardag viert. Bij elke show wordt het album in zijn geheel gespeeld en de band wordt tijdens deze tour vergezeld door een aantal special guests. In Amerika staan in de verschillende steden Mumford & Sons, OneRepublic of The Lumineers in het voorprogramma en Noel Gallagher’s High Flying Birds in Europa.

In 2015 speelde U2 voor het laatst in Nederland, toen in de Ziggo Dome tijdens de iNNOCENCE + eXPERIENCE Tour. De kaartverkoop voor de show in de ArenA gaat op maandag 16 januari van start om 10:00 uur via Ticketmaster. Leden van de U2-fanclub mogen op 11 januari al een ticket bestellen. Kaarten beginnen bij €35,-. De beste tickets kosten €180,-.

Foto: Paolo Pellegrin

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

concert

Best Kept Secret dag 3: de eenzame klasse van Radiohead

Met een reeks shows van hoge kwaliteit, een internationaal publiek en dé twee headlineshows waar haast iedere bezoeker al het ...
concert

Best Kept Secret dag 2: Arcade! Fire! Arcade! Fire!

Na een prettige eerste dag is het vandaag tijd voor een van de twee namen waar het voor de meeste ...
nieuws
Foo Fighters

Foo Fighters kondigen Concrete And Gold aan

Op 15 september ligt Concrete And Gold in de winkel, inderdaad...het nieuwe album van de Foo Fighters! Eerste single Run ...