nieuws
Indie

Vierde editie showcase-avond DiCe aangekondigd

Op 17 mei is TivoliVredenburg het toneel van de vierde editie van DICE, de showcase-avond van het podium in samenwerking met EKKO en boekingskantoor Friendly Fire. Op het programma staan Gordi, Harrison Brome, The Magic Gang, Miya Folick, Rhys Lewis en Tom Prior (foto), acts die na DICE doorvliegen naar Brighton voor showcasefestival The Great Escape.

DICE vindt plaats rondom internationale showcasefestivals als The Great Escape, Reeperbahn en Eurosonic/Noorderslag, het moment waarop veel bands voor het eerst door Europa toeren. Van de honderden artiesten die tijdens deze festivals in de buurt zijn, maakt DICE een selectie van zes artiesten om ook in Utrecht hun debuut te maken. Deze keer dus onder andere Tom Prior, die Alex Turner, Paloma Faith en Naughty Boy tot zijn fans mag rekenen. Met deze laatste artiest verscheen Prior zelfs begin 2016 al bij Radio 1’s befaamde Live Lounge. Op zijn laatste EP The Sunday Scene combineert de singer-songwriter verslavende beats met verhalende songwriting.

Benieuwd naar alle artiesten? DiCe heeft een mooie Spotify-lijst gemaakt! Tickets zijn te koop via de website van TivoliVredenburg en kosten €15,-.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

concert

Best Kept Secret dag 3: de eenzame klasse van Radiohead

Met een reeks shows van hoge kwaliteit, een internationaal publiek en dé twee headlineshows waar haast iedere bezoeker al het ...
concert

Best Kept Secret dag 2: Arcade! Fire! Arcade! Fire!

Na een prettige eerste dag is het vandaag tijd voor een van de twee namen waar het voor de meeste ...
nieuws
Foo Fighters

Foo Fighters kondigen Concrete And Gold aan

Op 15 september ligt Concrete And Gold in de winkel, inderdaad...het nieuwe album van de Foo Fighters! Eerste single Run ...