nieuws
Indie

Zwangere Natalie Portman in video James Blake

James Blake heeft een nieuwe video voor My Willing Heart met de wereld gedeeld. Het nummer is afkomstig van het laatste album van de singer-songwriter The Colour in Anything, dat vorig jaar al verscheen. Bekijk de clip met de hoogzwangere actrice Natalie Portman hieronder.

De video is geregisseerd door Anna Rose Holmer die eerder al verschillende films maakte, waaronder The Adults In The Room (2010) en The Fits (2015). James Blake brak in 2011 door met zijn titelloze debuutalbum waar de hit Limit To Your Love op staat. Overigens i Natalie Portman inmiddels bevallen van een gezonde dochter.

The Color In Anything verscheen in mei 2016 en is de derde langspeler van de zanger. In onze recensie over die plaat schreven wij: ‘The Colour In Anything is het bewijs dat anderen Blake’s stijl wel kunnen na-apen, maar dat niemand zoals klinkt zoals hij. Plaat van het jaar? Waarschijnlijk wel.’ Zo zie je maar, ook wij zitten er wel eens naast, want stiekem werd dit het minst succesvolle album van Blake.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

concert

Best Kept Secret dag 3: de eenzame klasse van Radiohead

Met een reeks shows van hoge kwaliteit, een internationaal publiek en dé twee headlineshows waar haast iedere bezoeker al het ...
concert

Best Kept Secret dag 2: Arcade! Fire! Arcade! Fire!

Na een prettige eerste dag is het vandaag tijd voor een van de twee namen waar het voor de meeste ...
nieuws
Foo Fighters

Foo Fighters kondigen Concrete And Gold aan

Op 15 september ligt Concrete And Gold in de winkel, inderdaad...het nieuwe album van de Foo Fighters! Eerste single Run ...