'Billy Corgan lijkt op Donald Trump'

Genre
Pop
Gepubliceerd op

Tijdens het interview vergelijkt Pajo de zanger met Donald Trump, die hij tijdens zijn campagne veel op Corgan vond lijken. ‘Ik dacht: Wow, Trump lijkt zoveel op Corgan. Billy zal deze gast vast geweldig vinden. Ik weet dat hij een Trump aanhanger is. Dat moet wel. Hij is stinkend rijk en heeft hetzelfde ego. Hij houdt van die pestmentaliteit’, zegt de gitarist.

Pajo vertelt ook dat Corgan ontzettend kwaad werd toen de albums van The Smashing Pumpkins niet goed verkochten. ‘Toen de teleurstellende verkoopcijfers bekend werden raasde hij dat hij teleurgesteld was in de fans en dat ze de albums niet begrepen. In diezelfde periode begonnen bands als The White Stripes en Interpol aan hun zegetocht. Hij sprak altijd heel denigrerend over die bands en legde dan de verkoopcijfers naast elkaar om te laten zien dat The Smashing Pumpkins hen vermorzelden.’

Corgan zelf heeft nog niet gereageerd op het interview. Hij zal het vast te druk hebben met de reünie van de originele bezetting van The Smashing Pumpkins.

Foto: Scarlet Page