Maxi Jazz e.a. maken programma Vestrock compleet

Genre
ALL
Gepubliceerd op

Eerder werden onder meer Biffy Clyro, Jett Rebel, The Common Linnets, Twin Atlantic,  Racoon, Boef, Rival Sons en Rondé  DeWolff, Broederliefde, Daan, Warhaus, Eefje de Visser. Drive Like Maria, klassiek pianist Joep Beving, Blaas Of Glory, Hare Squead, Merdan Taplak Orkestar, SMIB, Swedish Death Candy en The Graveltones aan het programma toegevoegd. 

Ook dit jaar zullen bezoekers verrast worden met niet alleen een indrukwekkende muzikale line-up, maar ook met een educatief programma en theater in de Vestrock University en bovendien met kunst op het festivalterrein. Onder meer Maxi Jazz komt vertellen over zijn muzikale inspiratiebronnen. En er is speciaal Vestrock Bier! Bij OOR zijn we fan van Vestrock.


Op de zondagmiddag is het traditioneel tijd voor Vestrock Junior, omdat Vestrock dit jaar in het Pinksterweekend is (en we maandag allemaal vrij zijn) gaat het festival zondagavond langer door dan normaal en zal Broederliefde de dag afsluiten. Een ticket voor beide dagen van het 'volwassen' Vestrock kost €65,-. Dagtickets kosten respectievelijk €45,- (vrijdag) en €55,- (zaterdag). Voor €10,- extra mag je ook naar het zondagavondprogramma. Alle informatie en tickets vind je op Vestrock.nl.

Foto: Arend Jan Hermsen