Muse heeft al drie nieuwe nummers opgenomen

Genre
Rock
Gepubliceerd op

?NEW PICS? "Matt and Dom just told me they're recording new material" "They recorded 3 new songs at moment , one is quite heavy and the others 2 not really Plus few bits for the tour with 30STM" (Via @antonioludovico)

Een bericht gedeeld door Florian (@florian_muse) op

Een nieuw album zou het achtste studioalbum van Muse betekenen. Vorig jaar sprak Bellamy al over de opvolger van Drones. 'Ik roep het na ieder album, maar het voelt nu als de juiste tijd om een album te maken met een uitgeklede sound'. Of het nieuwe album ook daadwerkelijk een uitgeklede sound bevat is nog even afwachten. Een van de nieuwe nummers zou weer gewoon zo hard klinken als dat we van de Britten gewend zijn, terwijl de andere twee tracks wel wat rustiger klinken.

Ondanks dat de heren pas net klaar zijn met hun laatste tournee - waarbij ze op een podium van 360 graden speelde - fantaseert Bellamy alweer over de volgende toer. 'We zouden het tof vinden om te werken met augmented reality, zoals Pokemon Go dat ook gebruikt. Iedereen staat in deze tijd toch al met zijn telefoon in zijn hand tijdens een concert, waarom zouden we daar geen gebruik van maken?’

Foto: Daniël de Borger