Snoop Dogg in de clinch met clown Ronald Klump

Genre
Hiphop
Gepubliceerd op

De clip is geregisseerd door de Amerikaanse YouTuber Jesse Wellens, die tijdens een blowsessie met Snoop Dogg op het idee van de video kwam. De clip werpt een satirische blik op de huidige stand van zaken in de wereld, inclusief een clown-versie van de Amerikaanse president Donald Trump: ‘Ronald Klump’. ‘Het is belachelijk wat er in de wereld gebeurt, daarom beelden we dat in de video uit met clowns. Het is gewoon een grote poppenkast’, vertelt Wellens tegen het Amerikaanse Billboard.

In de video richt Snoop Dogg een nepwapen naar de clown-versie van Donald Trump. ‘Ik wilde geen controversieel nummer maken, maar het moest wel echt zijn. De hele wereld doet maar wat en Wellens concept verbeeldt dat perfect. Kijk om je heen sommige motherfuckers zijn echt een stelletje clowns’, zegt de Snoop Dogg.

Lavender is de eerste single van het nieuwe album van Snoop Dogg dat volgens de rapper zelf ‘waarschijnlijk in mei’ verschijnt. De nieuwe plaat heet Never Left en is de opvolger van Coolaid dat in 2016 verscheen.