abo-actie

Regatta Britedale 20L backpack met Brite Light-verlichting

Als je nu een abonnement van anderhalf jaar (€99,95) op OOR neemt, krijg je een blauwe Regatta Britedale 20L backpack voorzien van Brite Light-verlichting (t.w.v. €100) als welkomstgeschenk!

Geef licht in het donker met de Regatta Britedale 20L backpack! Dankzij deze handige rugtas kan je als fietser of voetganger nu veilig met je vrachtje de straat op. Het Britse outdoormerk Regatta heeft de Britedale voorzien van Brite Light-verlichting (die werkt op twee AAA-batterijen) en hij is ook nog eens gemaakt van robuust ripstop materiaal. Hij ziet er dus niet alleen puik uit, maar kan ook nog eens een stootje hebben. En door het AirMesh-ventilatiesysteem krijg je onderweg bovendien geen warme rug. We hebben een paar fraaie blauwe exemplaren van 20 liter in huis. Wees er snel bij, want op is op!

Als abonnee van OOR krijg je iedere maand OOR als eerste op je deurmat, lees je ons prachtige magazine gratis op je tablet, smartphone of computer en ben je automatisch lid van Club OOR, waarmee je gratis naar 300 concerten per jaar kunt!

Wil je een abonnement van anderhalf jaar OOR + een blauwe Regatta Britedale 20L backpack cadeau doen? Klik dan hier!

Kom bij de club en meld je hieronder aan!  • Alle welkomstgeschenken zijn exclusief verzendkosten (€5,- voor de meeste geschenken)
Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 34 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 34 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. Met nieuwe lp's van Arcade ...
OOR Elftal: dit zijn de beste albums van het moment
Elftal

OOR Elftal: dit zijn de beste albums van het moment

Elke maand selecteren we de beste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen volgens de redactie. Dit is ...
Coldplay bezorgt zelfs de grootste cynici een glimlach
concert
Coldplay

Coldplay bezorgt zelfs de grootste cynici een glimlach

Tijdens hun Music Of The Spheres-wereldtour doet Coldplay dit jaar Nederland niet aan. De fans in de Benelux worden dit ...

Cadeau bij een abonnement: Regatta Britedale 20L backpack met Brite Light-verlichting | OOR