abo-actie

Regatta Britedale 20L backpack met Brite Light-verlichting

Als je nu een abonnement van anderhalf jaar (€99,95) op OOR neemt, krijg je een blauwe Regatta Britedale 20L backpack voorzien van Brite Light-verlichting (t.w.v. €100) als welkomstgeschenk!

Geef licht in het donker met de Regatta Britedale 20L backpack! Dankzij deze handige rugtas kan je als fietser of voetganger nu veilig met je vrachtje de straat op. Het Britse outdoormerk Regatta heeft de Britedale voorzien van Brite Light-verlichting (die werkt op twee AAA-batterijen) en hij is ook nog eens gemaakt van robuust ripstop materiaal. Hij ziet er dus niet alleen puik uit, maar kan ook nog eens een stootje hebben. En door het AirMesh-ventilatiesysteem krijg je onderweg bovendien geen warme rug. We hebben een paar fraaie blauwe exemplaren van 20 liter in huis. Wees er snel bij, want op is op!

Als abonnee van OOR krijg je iedere maand OOR als eerste op je deurmat, lees je ons prachtige magazine gratis op je tablet, smartphone of computer en ben je automatisch lid van Club OOR, waarmee je gratis naar 300 concerten per jaar kunt!

Wil je een abonnement van anderhalf jaar OOR + een blauwe Regatta Britedale 20L backpack cadeau doen? Klik dan hier!

Kom bij de club en meld je hieronder aan!  • Alle welkomstgeschenken zijn exclusief verzendkosten (€5,- voor de meeste geschenken)
Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

The Cure pakt Ziggo Dome in met onver­woestbaar oeuvre
concert

The Cure pakt Ziggo Dome in met onver­woestbaar oeuvre

Nee, heel verrassend is het allemaal niet natuurlijk. Robert Smith heeft de afgelopen jaren wel vaker een nieuw album van ...
Red Hot Chili Peppers, QOTSA en meer op Pinkpop
nieuws

Red Hot Chili Peppers, QOTSA en meer op Pinkpop

Naast Red Hot Chili Peppers komen ook The War On Drugs, Queens of the Stone Age, The Black Keys, Tash ...
De nieuwe <span class="oor">OOR</span> is uit! Bestel 'm nu in onze shop
oor-shop

De nieuwe OOR is uit! Bestel ‘m nu in onze shop

De nieuwe OOR is uit! Met o.a. Personal Trainer, Neil Young, Warhaus, Weyes Blood, Boudewijn de Groot, Dry Cleaning en ...

Cadeau bij een abonnement: Regatta Britedale 20L backpack met Brite Light-verlichting | OOR