abo-actie

Album Art Puzzel van Ramones, Sex Pistols of Rolling Stones

Als je nu een halfjaarabonnement (€34) op OOR neemt, krijg je de album art puzzel van David Bowie, Nirvana of Pink Floyd cadeau!

Een plaat opnemen is als een puzzel met vele stukjes. Bij Rocksaws nemen ze dat wel heel letterlijk, want zij maakten een speciale reeks legpuzzels van beroemde albumhoezen. En dan liefst het steviger werk: Judas Priest, Iron Maiden, Slayer, Motörhead en Queen zagen hun iconische artwork reeds in 500 (of 1000) stukjes uit elkaar vallen. En het is aan u om de boel weer in elkaar te zetten (tip: voed uw kroost spelenderwijs op door eerst Reign In Blood met ’t hele gezin op tafel te leggen voordat u de plaat opzet). Onder het mom ‘nieuwe lockdown, nieuwe puzzels’ is weer een hele rits iconisch artwork aan de collectie toegevoegd: je kunt nu onder meer “Heroes” van David Bowie, Animals van Pink Floyd en Nevermind van Nirvana in elkaar knutselen. De verpakking is uiteraard een lp-formaat box, zodat ie gewoon in je platenkast past!

Kies je favoriete album art puzzel en stuur een mail naar peter@oor.nl met je keuze zodra je het abonnement hebt afgesloten!

Als abonnee van OOR krijg je iedere maand OOR als eerste op je deurmat, lees je ons prachtige magazine gratis op je tablet, smartphone of computer en ben je automatisch lid van Club OOR, waarmee je gratis naar 300 concerten per jaar kunt!

Kom bij de club en meld je hieronder aan! Wil je dit abonnement cadeau doen? Klik dan hier!

  • Alle welkomstgeschenken zijn exclusief verzendkosten (€5,- voor de meeste geschenken)
Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Tip voor vaderdag: het beste van OOR in een zwaar boek!
pre-order

Tip voor vaderdag: het beste van OOR in een zwaar boek!

De eerste druk was binnen no-time uitverkocht, maar inmiddels ligt er een verse voorraad van 'Want More? Het beste van ...
Foo Fighters halen woede van anti-vaxxers op de hals
nieuws

Foo Fighters halen woede van anti-vaxxers op de hals

Bij het eerste Foo Fighters-concert in ruim een jaar werd geprotesteerd door anti-vaxxers. Een groep dook op bij een optreden in ...
Iggy Pop voor exclusieve show naar Utrecht
nieuws

Iggy Pop voor exclusieve show naar Utrecht

Iggy Pop komt op 22 juni naar Utrecht voor een 'onvervalste Iggy Pop-show'. Dit zal de enige show in Nederland ...

Cadeau bij een abonnement: Album Art Puzzel van Ramones, Sex Pistols of Rolling Stones | OOR