abo-actie

Festivalpakket met Alpine Partyplugs een Mizu M8 waterfles

Neem nu een abonnement op OOR en krijg een festivalpakket met de Alpine Partyplugs Pro Natural en een Mizu M8 waterfles helemaal gratis!

De Alpine PartyPlug Pro Natural (€29,95) oordoppen zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik tijdens festivals, concerten en uitgaan. Deze herbruikbare oordoppen zijn gemaakt van zacht en flexibel materiaal en voorzien van speciale vlakke dempingsfilters, waardoor ze op alle frequenties evenveel dempen en de muziekkwaliteit perfect blijft. Daardoor heb je geen afgesloten gevoel en blijven ook gesprekken zeer goed verstaanbaar. Bovendien krijg je bij je setje oordoppen gratis een reinigingsspray, draagkoord en etui. Superhandig! Meer info over de PartyPlug vind je hier.

Altijd lekker cool water bij de hand? De M8 (€21,95), een roestvrijstalen waterfles van Mizu, is niet alleen voor echte festival- en outdoorliefhebber, maar past ook prima in je dagelijks routine. Als het aan Mizu Japans voor water ligt is vervuiling door single-use plastic namelijk zo snel mogelijk verleden tijd. De M8 is duurzaam, sterk en hygiënisch. De vacuüm geïsoleerde fles is van hoge kwaliteit, waardoor de inhoud tot wel 24 uur lang koud blijft. Meer info over de M8 vind je hier.

Als abonnee van OOR krijg je iedere maand OOR als eerste op je deurmat, lees je ons prachtige magazine gratis op je tablet, smartphone of computer en ben je automatisch lid van Club OOR, waarmee je gratis naar 300 concerten per jaar kunt! Bij een halfjaarabonnement kun je kiezen tussen de Partyplugs en de waterfles, bij een jaarabonnement krijg je allebei!

Kom bij de club en meld je hier aan!

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Driemaal Melkweg
nieuws
Anathema

Driemaal Melkweg

Buiten hangt de herfst alweer in de lucht, binnen is het behaaglijk. Ook in de Melkweg, zo weten we uit ...
True Meanings
album
Paul Weller

True Meanings

Paul Weller houdt er de vaart in. Vorig jaar bracht hij A Kind Revolution uit, nu ligt er met True ...
Compilatie Chris Cornell aangekondigd
nieuws
Chris Cornell

Compilatie Chris Cornell aangekondigd

Op 16 november verschijnt er een uitgebreide compilatie van de overleden Chris Cornell. Het album, simpelweg Chris Cornell genaamd, is bedoeld als ...

Cadeau bij een abonnement: Festivalpakket met Alpine Partyplugs een Mizu M8 waterfles | OOR