abo-actie

Festivalpakket met Alpine Partyplugs een Mizu M8 waterfles

Neem nu een abonnement op OOR en krijg een festivalpakket met de Alpine Partyplugs Pro Natural en een Mizu M8 waterfles helemaal gratis!

De Alpine PartyPlug Pro Natural (€29,95) oordoppen zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik tijdens festivals, concerten en uitgaan. Deze herbruikbare oordoppen zijn gemaakt van zacht en flexibel materiaal en voorzien van speciale vlakke dempingsfilters, waardoor ze op alle frequenties evenveel dempen en de muziekkwaliteit perfect blijft. Daardoor heb je geen afgesloten gevoel en blijven ook gesprekken zeer goed verstaanbaar. Bovendien krijg je bij je setje oordoppen gratis een reinigingsspray, draagkoord en etui. Superhandig! Meer info over de PartyPlug vind je hier.

Altijd lekker cool water bij de hand? De M8 (€21,95), een roestvrijstalen waterfles van Mizu, is niet alleen voor echte festival- en outdoorliefhebber, maar past ook prima in je dagelijks routine. Als het aan Mizu Japans voor water ligt is vervuiling door single-use plastic namelijk zo snel mogelijk verleden tijd. De M8 is duurzaam, sterk en hygiënisch. De vacuüm geïsoleerde fles is van hoge kwaliteit, waardoor de inhoud tot wel 24 uur lang koud blijft. Meer info over de M8 vind je hier.

Als abonnee van OOR krijg je iedere maand OOR als eerste op je deurmat, lees je ons prachtige magazine gratis op je tablet, smartphone of computer en ben je automatisch lid van Club OOR, waarmee je gratis naar 300 concerten per jaar kunt! Bij een halfjaarabonnement kun je kiezen tussen de Partyplugs en de waterfles, bij een jaarabonnement krijg je allebei!

Kom bij de club en meld je hieronder aan! Wil je dit abonnement cadeau doen? Klik dan hier!

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Regeerperiode Slayer ten einde
concert
Slayer

Regeerperiode Slayer ten einde

Met de woorden ‘The end is near’ kondigde Slayer op 22 januari zijn naderende afscheid aan. Na 37 jaar, 12 ...
Le Guess Who? 2018: Nachtbrakers en excentriekelingen
concert

Le Guess Who? 2018: Nachtbrakers en excentriekelingen

Le Guess Who?, het immer uitdijende festival met het alsmaar duizelingwekkender wordende blokkenschema. Een cultdingetje is het al lang niet ...
Anders (Different)
album
De Jeugd Van Tegenwoordig

Anders (Different)

Een creatief hoogtij-jaar voor De Jeugd van Tegenwoordig. Na Luek uit februari is er gewoon alweer een album. Anders (Different) ...

Cadeau bij een abonnement: Festivalpakket met Alpine Partyplugs een Mizu M8 waterfles | OOR