bij een half jaar

Boek: Blues Op Bezoek (Wim Verbei)

Als je nu een halfjaarabonnement (€36) op OOR neemt, krijg je het boek Blues Op Bezoek van Wim Verbei, de originele ‘Mr. Blues’, ter waarde van €34,50 cadeau!

In Blues Op Bezoek schetst Wim Verbei – in 1971 een van de oprichters van OOR – de opkomst van de Afro-Amerikaanse blues in de lage landen. Een complete geschiedschrijving en tevens cultureel-antropologische studie van een fenomeen dat rond de Tweede Wereldoorlog vanuit Amerika onze kant overwaait en pas twee decennia later op z’n waarde wordt geschat.

Minutieus volgt Blues Op Bezoek het spoor van de Amerikanen, met Big Bill Broonzy als pionier en de cultuurshock die volgt, in ruim 400 rijk geïllustreerde pagina’s. En dat gaat door alle genres heen: pop, soul, rock, dance, punk, hiphop, metal, jazz, folk, ska, chansons, you name it.

Van vroeger tot nu, van zwart tot wit en van groot tot klein. En overal is wel een geweldig verhaal bij te vertellen. ‘Een zoektocht naar de ziel van het vinyl’, luidt de aanbeveling. Daar sluiten we ons van harte bij aan.

Als abonnee van OOR krijg je iedere maand OOR als eerste op je deurmat, lees je ons prachtige magazine gratis op je tablet, smartphone of computer en ben je automatisch lid van Club OOR, waarmee je gratis naar 300 concerten per jaar kunt.

  • Alle welkomstgeschenken zijn exclusief verzendkosten (€5,- voor de meeste geschenken)
  • Wil je dit abonnement cadeau doen? Mail dan naar oor@spabonneeservice.nl
Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

De nieuwe OOR is uit! Bestel 'm nu in onze shop of lees digitaal
oor-shop

De nieuwe OOR is uit! Bestel ‘m nu in onze shop of lees digitaal

Met Muziek & AI, Johnny Cash, Goldband, Khruangbin, Patti Smith, Kneecap, Cassandra Jenkins, Abel & Sef, Danny Brown, Personal Trainer ...
The War On Drugs geeft Groningen een voorkeursbehandeling
concert
the war on drugs

The War On Drugs geeft Groningen een voorkeursbehandeling

The War On Drugs en Nederland hebben een bijzondere band. Voor het derde jaar op rij is de band in ...
De documentaire 'Zappa' toont unieke beelden van een unieke man
film
frank zappa

De documentaire ‘Zappa’ toont unieke beelden van een unieke man

Documentairemaker Alex Winter moest over verschillende hordes springen voor zijn filmportret van Frank Zappa, held én criticus van de hippiegeneratie ...

Cadeau bij een abonnement: Boek: Blues Op Bezoek (Wim Verbei) | OOR