bij een half jaar

Boek: The Beach Boys In Holland

Als je nu een halfjaarabonnement (€34) op OOR neemt, krijg je het boek The Beach Boys In Holland van Peter Tetteroo & John Swildens cadeau!

In 1972 streken The Beach Boys een paar maanden neer in Nederland, voor de opnames van wat hun laatste echte meesterwerk zou worden: Holland. Een opzienbarend verhaal, dat nu door journalisten Peter Tetteroo en John Swildens is vereeuwigd in een diepgravend en rijk geïllustreerd boekwerk: The Beach Boys In Holland. Van de eerste concerten in ons land in de jaren zestig, de aanloop naar het Nederlandse albumavontuur, de logistieke operatie (waar moest de hele entourage wonen?), de praktijk in de studio, tot de ontvangst en legacy van het album zelf; de hele geschiedenis van Holland komt in meer dan 300 pagina’s tot leven. Een California Saga in de polder.

Als abonnee van OOR krijg je iedere maand OOR als eerste op je deurmat, lees je ons prachtige magazine gratis op je tablet, smartphone of computer en ben je automatisch lid van Club OOR, waarmee je gratis naar 300 concerten per jaar kunt!

Kom bij de club en meld je hieronder aan! Wil je dit abonnement cadeau doen? Klik dan hier!

  • Alle welkomstgeschenken zijn exclusief verzendkosten (€5,- voor de meeste geschenken)
Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 34 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 34 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. Met nieuwe lp's van Oliver ...
De nieuwe <span class="oor">OOR</span> is uit! Bestel 'm nu in onze shop
oor-shop

De nieuwe OOR is uit! Bestel ‘m nu in onze shop

De nieuwe OOR is uit! Met U2 (exclusief!), Sophie Straat, Inhaler, Orbital, Roger Waters, Naaz, Lankum, The Vices, The Beach ...
Damien Rice zoekt voorzichtig nieuwe wegen in Carré
concert

Damien Rice zoekt voorzichtig nieuwe wegen in Carré

Damien Rice had meer verleden dan heden om ten tonele te brengen in Carré. ‘Prachtig, prachtig’, verzuchtte het publiek. Maar ...

Cadeau bij een abonnement: Boek: The Beach Boys In Holland | OOR