bij een half jaar

Boek: The Beach Boys In Holland

Als je nu een halfjaarabonnement (€34) op OOR neemt, krijg je het boek The Beach Boys In Holland van Peter Tetteroo & John Swildens cadeau!

In 1972 streken The Beach Boys een paar maanden neer in Nederland, voor de opnames van wat hun laatste echte meesterwerk zou worden: Holland. Een opzienbarend verhaal, dat nu door journalisten Peter Tetteroo en John Swildens is vereeuwigd in een diepgravend en rijk geïllustreerd boekwerk: The Beach Boys In Holland. Van de eerste concerten in ons land in de jaren zestig, de aanloop naar het Nederlandse albumavontuur, de logistieke operatie (waar moest de hele entourage wonen?), de praktijk in de studio, tot de ontvangst en legacy van het album zelf; de hele geschiedenis van Holland komt in meer dan 300 pagina’s tot leven. Een California Saga in de polder.

Als abonnee van OOR krijg je iedere maand OOR als eerste op je deurmat, lees je ons prachtige magazine gratis op je tablet, smartphone of computer en ben je automatisch lid van Club OOR, waarmee je gratis naar 300 concerten per jaar kunt!

Kom bij de club en meld je hieronder aan! Wil je dit abonnement cadeau doen? Klik dan hier!

  • Alle welkomstgeschenken zijn exclusief verzendkosten (€5,- voor de meeste geschenken)
Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Ayreon in 013: meer is meer bij dynamisch progmetalspektakel
concert

Ayreon in 013: meer is meer bij dynamisch progmetalspektakel

Exact vier jaar na Into The Electric Castle brengt Arjen Lucassen met 01011001 – Live Beneath The Waves opnieuw een ...
Verrassing: nieuw album The National komt maandag uit
nieuwe muziek

Verrassing: nieuw album The National komt maandag uit

The National brengt maandag zijn nieuwe album 'Laugh Track' uit. Dat maakte de band vrijdag bekend op hun eigen festival ...
Fred Again.. vertedert en verwent het publiek in Ziggo Dome
concert

Fred Again.. vertedert en verwent het publiek in Ziggo Dome

De aantrekkingskracht van Frederick John Philip Gibson is echt something else. Het fenomeen, groot geworden met sad bangers voor nachtelijke ...

Cadeau bij een abonnement: Boek: The Beach Boys In Holland | OOR