abo-actie

City Jazz Gift Box van Happy Socks

Als je nu een halfjaarabonnement (€34) op OOR neemt, krijg je de City Jazz Gift Box van Happy Socks (winkelwaarde €19,95 in de maten 41-46) cadeau!

Dankzij Happy Socks zakt de moed je zelfs in de grootste crisis niet in de schoenen. Sterker nog, ze nemen je mee door het leven op de maat van de muziek, zo bewezen de exclusieve ontwerpen die het Zweedse sokkenmerk reeds maakte met The Beatles, de Rolling Stones, Snoop Dogg en vele anderen. Nu is er de speciale City Jazz-collectie, voor de movers, shakers en melody makers. Met bewegende muzieknoten in allerlei vrolijke kleuren zitten deze sokken vol leven en bezieling. En net als in de jazz (en de stad zelf): je weet nooit wat je om de hoek te wachten staat, maar ze brengen je altijd thuis.

Als abonnee van OOR krijg je iedere maand OOR als eerste op je deurmat, lees je ons prachtige magazine gratis op je tablet, smartphone of computer en ben je automatisch lid van Club OOR, waarmee je gratis naar 300 concerten per jaar kunt!

Kom bij de club en meld je hieronder aan! Wil je dit abonnement cadeau doen? Klik dan hier!

  • Alle welkomstgeschenken zijn exclusief verzendkosten (€5,- voor de meeste geschenken)
Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Tip voor vaderdag: het beste van OOR in een zwaar boek!
pre-order

Tip voor vaderdag: het beste van OOR in een zwaar boek!

De eerste druk was binnen no-time uitverkocht, maar inmiddels ligt er een verse voorraad van 'Want More? Het beste van ...
Foo Fighters halen woede van anti-vaxxers op de hals
nieuws

Foo Fighters halen woede van anti-vaxxers op de hals

Bij het eerste Foo Fighters-concert in ruim een jaar werd geprotesteerd door anti-vaxxers. Een groep dook op bij een optreden in ...
Iggy Pop voor exclusieve show naar Utrecht
nieuws

Iggy Pop voor exclusieve show naar Utrecht

Iggy Pop komt op 22 juni naar Utrecht voor een 'onvervalste Iggy Pop-show'. Dit zal de enige show in Nederland ...

Cadeau bij een abonnement: City Jazz Gift Box van Happy Socks | OOR