abo-actie

De 2LP More Blood, More Tracks van Bob Dylan

Als je nu een halfjaarabonnement (€34,-) op OOR neemt, krijg je deze dubbel LP van Bob Dylan cadeau!

Een nieuw deel van The Bootleg Series van Bob Dylan! More Blood, More Tracks staat in het teken van zijn klassieker Blood On The Tracks uit 1975. Deze luxe lp-uitgave op dubbel vinyl bevat van elk nummer van het originele album een alternatieve take en een niet eerder uitgebrachte versie van de outtake Up To Me. Ze zijn allemaal tot stand gekomen tijdens zes sessies in 1974. Vier daarvan werkte Dylan af in september en twee in december, omdat hij in extremis ontevreden was over vijf van de songs. More Blood, More Tracks toont aan dat het maken van ’s werelds beroemdste break-up album de meester tot het uiterste dreef.

Als abonnee van OOR krijg je iedere maand OOR als eerste op je deurmat, lees je ons prachtige magazine gratis op je tablet, smartphone of computer en ben je automatisch lid van Club OOR, waarmee je gratis naar 300 concerten per jaar kunt!

Kom bij de club en meld je hieronder aan! Wil je dit abonnement cadeau doen? Klik dan hier!  • Alle welkomstgeschenken zijn exclusief verzendkosten (€5,- voor de meeste geschenken)
Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Honk
album
The Rolling Stones

Honk

Als de fysiek een beetje wil meewerken, gaan The Rolling Stones de komende maanden op tournee door de VS. Reden ...
Fat White Family: feestend naar de afgrond
interview
Fat White Family

Fat White Family: feestend naar de afgrond

Disfunctioneel. Destructief. Verslaafd aan drank, drugs en aandacht. Fat White Family is het allemaal, en met overtuiging. De titel van ...
Serfs Up!
album
Fat White Family

Serfs Up!

Waar een verbod op heroïne in de studio al niet goed voor is: op Serfs Up! klinkt narcoticabrigade Fat White ...

Cadeau bij een abonnement: De 2LP More Blood, More Tracks van Bob Dylan | OOR