abo-actie

Deense sloffen van Glerups

Als je nu een jaarabonnement (€66,95) op OOR neemt, krijg je een paar Deense sloffen van Glerups (t.w.v. €69,95 tot €94,95) als welkomstgeschenk! 

Koude voeten? Uit met die peperdure kachel, investeer je energietoeslag liever in een paar lekker warme Deense sloffen van Glerups. Gemaakt van vilt en een mengsel van Gotland- en Merinowol, ademt de slof terwijl het de warmte toch vasthoudt. Tip: draag ze met blote voeten, want dan komt de natuurlijke wolmix het best tot zijn recht. Glerups sloffen vormen zich naar de vorm van je voet, ze veren lekker mee en je kunt kiezen uit model slipper, laars of schoen, in vele mooie kleuren. We leven deze winter misschien niet op grote voet, maar tenminste wel op warme voeten! Maak gebruik van deze aanbieding en ontvang een code waarmee je zelf model, maat en kleur kunt uitzoeken in de Glerubs catalogus.

Als abonnee van OOR krijg je iedere maand OOR als eerste op je deurmat, lees je ons prachtige magazine gratis op je tablet, smartphone of computer en ben je automatisch lid van Club OOR, waarmee je gratis naar 300 concerten per jaar kunt!

Kom bij de club en meld je hieronder aan! Wil je dit abonnement cadeau doen? Klik dan hier!

  • Alle welkomstgeschenken zijn exclusief verzendkosten (€5,- voor de meeste geschenken)
Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

De totale overgave van Bono: een duik in zijn autobiografie
achtergrond

De totale overgave van Bono: een duik in zijn autobiografie

62 is nog jong, in de huidige rock & roll-wereld. Toch heeft Bono z’n memoires al voor de eeuwigheid vastgelegd ...
Christine McVie (79) van Fleetwood Mac overleden
nieuws
fleetwood mac

Christine McVie (79) van Fleetwood Mac overleden

Christine McVie van Fleetwood Mac is op 79-jarige leeftijd overleden. De zangeres en toetseniste sloot zich in 1970 aan bij ...
Stromae en Paolo Nutini op Down The Rabbit Hole 2023
nieuws

Stromae en Paolo Nutini op Down The Rabbit Hole 2023

Ook IDLES, Slowthai, Froukje, Phoenix, Romy, Sleaford Mods, Weval, Working Men's Club en The Whitest Boy Alive komen naar de ...

Cadeau bij een abonnement: Deense sloffen van Glerups | OOR