abo-actie

Double Chill Bluetooth-speakers van JAM Audio

Als je nu een jaarabonnement (€66,95) op OOR neemt, krijg je twee (!) Double Chill Bluetooth-speakers van JAM Audio (t.w.v.€80) als welkomstgeschenk! Een oerend harde deal, al zeggen we ’t zelf.

Is het een koffiemok? Een vliegende schotel? Nope, het is de supersonische Double Chill Bluetooth-speaker van JAM Audio. Sterker nog, het zijn er twee! Want door de kracht van één Double Chill-speaker te combineren met een extra speaker – die je er zomaar bij krijgt – geniet je meteen van stereogeluid. Via je Bluetooth-verbinding stream je eenvoudig je favoriete muziek vanaf je smartphone en dat kun je rustig een halve dag lang onafgebroken doen, want met een opgeladen accu heb je twaalf uur non-stop afspeeltijd.

Daarnaast heeft de speaker een bereik van dertig meter, dus je kan ongestoord een flink rondje dansen op je favoriete nummer of zelfs even bij je buren op bezoek. Neem de speaker ook gerust mee naar het strand of zwembad, want de Double Chill is stof- en spatwaterbestendig. Zelfs een woeste regendans behoort dus tot de mogelijkheden! En je hoeft ook niet bang te zijn dat je daarbij je oplaadkabel kwijtraakt, want de speaker beschikt over een keurig opbergvakje daarvoor. Kortom, optimale bewegingsvrijheid. Zeg nu zelf, dat is niet chill maar double chill!

Als abonnee van OOR krijg je iedere maand OOR als eerste op je deurmat, lees je ons prachtige magazine gratis op je tablet, smartphone of computer en ben je automatisch lid van Club OOR, waarmee je gratis naar 300 concerten per jaar kunt!

Kom bij de club en meld je hieronder aan! Wil je dit abonnement cadeau doen? Klik dan hier!

  • Alle welkomstgeschenken zijn exclusief verzendkosten (€5,- voor de meeste geschenken)
Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word nu lid van OOR en kies je eigen lp of cd-pakket!
abo-actie

Word nu lid van OOR en kies je eigen lp of cd-pakket!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. Met nieuwe lp's van Shame, ...
OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van deze maand
11-tal

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van deze maand

Elke maand selecteren we de beste en belangrijkste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen, hand-picked door de ...
Hand in hand: de bloeiende underground van Rotterdam
reportage

Hand in hand: de bloeiende underground van Rotterdam

Onze verslaggever-ter-plaatse deed een ‘rondje Rotterdam’, sprak met vaste waarden en nieuwe namen en ging op zoek naar het geheim ...

Cadeau bij een abonnement: Double Chill Bluetooth-speakers van JAM Audio | OOR