abo-actie

Een (of twee) ticket(s) voor Dauwpop 2019

Als je nu een jaarabonnement (€66,95,-) op OOR neemt, krijg je een ticket voor Dauwpop 2019 op 30 mei als welkomstgeschenk! Bij twee jaar OOR (€134,-) krijg je zelfs twee tickets!

Het leukste festival van Oost-Nederland is dit jaar nog leuker! Voor z’n 25ste verjaardag op 30 mei heeft Dauwpop namelijk een wel heel sterk programma voor elkaar gebokst. In de categorie Grote Rockbands vinden we onder meer Nothing But Thieves, Kaiser Chiefs en onze eigen trots De Staat op Hemelvaartsdag in de bossen van Hellendoorn. Shame en Frank Carter & The Rattlesnakes zorgen voor het rauwe randje, terwijl de top van de Nederlandse hiphop is vertegenwoordigd met Ronnie Flex & Deuxperience Band, Kraantje Pappie, Joost en Ares. De oudere liefhebber wordt op z’n wenken bediend met de reünie van The Fatal Flowers en dansen kan ’s avonds bij Maxi Jazz van Faithless. U snapt: op Hemelvaartsdag is Dauwpop the place to be.

Als abonnee van OOR krijg je iedere maand OOR als eerste op je deurmat, lees je ons prachtige magazine gratis op je tablet, smartphone of computer en ben je automatisch lid van Club OOR, waarmee je gratis naar 300 concerten per jaar kunt!

Kom bij de club en meld hieronder aan (eerste formulier voor een jaar + 1 ticket, tweede formulier voor twee jaar + 2 tickets)

Wil je dit abonnement cadeau doen? Klik dan hier voor een jaar en hier voor twee jaar!
Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

De dEUS-motor ronkt als een Formule 1-wagen van Mercedes
concert
dEUS

De dEUS-motor ronkt als een Formule 1-wagen van Mercedes

Het twintigjarig jubileum van The Ideal Crash viert dEUS met een toertje door Europa. Integrale uitvoeringen van de plaat waarmee ...
I Am Easy To Find
album
The National

I Am Easy To Find

Er stonden er ongetwijfeld een paar te tongen tijdens hun laatste shows, maar het moge duidelijk zijn dat The National ...
Problems
album
The Get Up Kids

Problems

Something To Write Home About is de beste poppunkplaat ooit gemaakt. Zo, dat is eruit. The Get Up Kids zijn ...

Cadeau bij een abonnement: Een (of twee) ticket(s) voor Dauwpop 2019 | OOR