bij een jaar

Froukje T-shirt (blauw)

Als je nu een jaarabonnement (€69,50) op OOR neemt, krijg je het nieuwe witte Froukje T-shirt (t.w.v. €45) als welkomstgeschenk!

‘Zullen we nog slapen / Of nog even praten / Met jou is alles leuker / Nog even geen zwaarte’, zingt Froukje in de titeltrack van haar debuutalbum Noodzakelijk Verdriet. Vijftien songs vol zinnen zo mooi dat je ze wel op een T-shirt zou willen zetten. Wel, dat heeft team Froukje nog gedaan ook. En zo kun je dus letterlijk met het gedachtegoed van Nederlands grootste popzangeres de deur uit.

De T-shirts van het kwaliteitsmerk Obey komen in een blauwe en een witte variant. Ze zijn tweezijdig bedrukt, met wisselende songcitaten. Ga je voor de witte (met ‘Zullen we nog slapen’ etc. op de voorkant en op de rug: ‘Ik merkte dat ik aan je dacht, ’t was overmacht en onverwachts’), vul dan onderstaand abonneeformulier in.

Wil je een blauw T-shirt (met de tekst: ‘Ik stel wat uit / Ik stel me aan’), meld je dan hier aan. Je kunt kiezen uit de maten S, M en L.

Als abonnee van OOR krijg je iedere maand OOR als eerste op je deurmat, lees je ons prachtige magazine gratis op je tablet, smartphone of computer en ben je automatisch lid van Club OOR, waarmee je gratis naar 300 concerten per jaar kunt!

Meld je hieronder aan!

  • Alle welkomstgeschenken zijn exclusief verzendkosten (€5,- voor de meeste geschenken)
  • Wil je dit abonnement cadeau doen? Mail dan naar oor@spabonneeservice.nl
Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Foo Fighters rocken met dubbele emotionele lading op Rock Werchter
rock werchter
foo fighters

Foo Fighters rocken met dubbele emotionele lading op Rock Werchter

'Are you ready?, schreeuwt Dave Grohl in de microfoon voor een overvolle festivalweide. 'Yeaaah!' is het overweldigende antwoord. En of ...
Rock Werchter maakt scherpe keuzes, maar uiteindelijk wint de nostalgie
rock werchter
rock werchter

Rock Werchter maakt scherpe keuzes, maar uiteindelijk wint de nostalgie

Het zand is uit de schoenen geschud, de doortocht naar Nederland gemaakt: Rock Werchter zit er weer op. We renden ...
Waar was iedereen tijdens The National op Down The Rabbit Hole?
down the rabbit hole
the national

Waar was iedereen tijdens The National op Down The Rabbit Hole?

Sinds de coronaperiode is de discussie over drugsgebruik op festivals opgelaaid: zowel op Best Kept Secret als dit weekend heeft ...

Cadeau bij een abonnement: Froukje T-shirt (blauw) | OOR