abo-actie

Froukje T-shirt (wit)

Als je nu een jaarabonnement (€69,50) op OOR neemt, krijg je het nieuwe witte Froukje T-shirt (t.w.v. €45) als welkomstgeschenk!

‘Zullen we nog slapen / Of nog even praten / Met jou is alles leuker / Nog even geen zwaarte’, zingt Froukje in de titeltrack van haar debuutalbum Noodzakelijk Verdriet. Vijftien songs vol zinnen zo mooi dat je ze wel op een T-shirt zou willen zetten. Wel, dat heeft team Froukje nog gedaan ook. En zo kun je dus letterlijk met het gedachtegoed van Nederlands grootste popzangeres de deur uit.

De T-shirts van het kwaliteitsmerk Obey komen in een blauwe en een witte variant. Ze zijn tweezijdig bedrukt, met wisselende songcitaten. Ga je voor de witte (met ‘Zullen we nog slapen’ etc. op de voorkant en op de rug: ‘Ik merkte dat ik aan je dacht, ’t was overmacht en onverwachts’), vul dan onderstaand abonneeformulier in.

Wil je een blauw T-shirt (met de tekst: ‘Ik stel wat uit / Ik stel me aan’), meld je dan hier aan. Je kunt kiezen uit de maten S, M en L.

Als abonnee van OOR krijg je iedere maand OOR als eerste op je deurmat, lees je ons prachtige magazine gratis op je tablet, smartphone of computer en ben je automatisch lid van Club OOR, waarmee je gratis naar 300 concerten per jaar kunt!

Meld je hieronder aan!

  • Alle welkomstgeschenken zijn exclusief verzendkosten (€5,- voor de meeste geschenken)
  • Wil je dit abonnement cadeau doen? Mail dan naar oor@spabonneeservice.nl
Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

De nieuwe OOR is uit! Bestel 'm nu in onze shop of lees digitaal
oor-shop

De nieuwe OOR is uit! Bestel ‘m nu in onze shop of lees digitaal

IDLES, Air, Douwe Bob, Het Zesde Metaal, The Waterboys, Meltheads, Porcelain id, The Bony King Of Nowhere, Craig Leon, Blackbird en meer ...
Loss Of Life
album
MGMT

Loss Of Life

Het zit de heren van MGMT niet mee. Nadat de band in één klap wereldberoemd werd met debuutalbum Oracular Spectacular, ...
Daniel
album
Real Estate

Daniel

De woorden ‘zomers’ en ‘weemoedig’ schieten als eerste te binnen als het gaat over Real Estate. Het vijftal heeft aan ...

Cadeau bij een abonnement: Froukje T-shirt (wit) | OOR