bij een jaar

Froukje T-shirt (wit)

Als je nu een jaarabonnement (€69,50) op OOR neemt, krijg je het nieuwe witte Froukje T-shirt (t.w.v. €45) als welkomstgeschenk!

‘Zullen we nog slapen / Of nog even praten / Met jou is alles leuker / Nog even geen zwaarte’, zingt Froukje in de titeltrack van haar debuutalbum Noodzakelijk Verdriet. Vijftien songs vol zinnen zo mooi dat je ze wel op een T-shirt zou willen zetten. Wel, dat heeft team Froukje nog gedaan ook. En zo kun je dus letterlijk met het gedachtegoed van Nederlands grootste popzangeres de deur uit.

De T-shirts van het kwaliteitsmerk Obey komen in een blauwe en een witte variant. Ze zijn tweezijdig bedrukt, met wisselende songcitaten. Ga je voor de witte (met ‘Zullen we nog slapen’ etc. op de voorkant en op de rug: ‘Ik merkte dat ik aan je dacht, ’t was overmacht en onverwachts’), vul dan onderstaand abonneeformulier in.

Wil je een blauw T-shirt (met de tekst: ‘Ik stel wat uit / Ik stel me aan’), meld je dan hier aan. Dit T-shirt is alleen nog maar beschikbaar in maat L.

Als abonnee van OOR krijg je iedere maand OOR als eerste op je deurmat, lees je ons prachtige magazine gratis op je tablet, smartphone of computer en ben je automatisch lid van Club OOR, waarmee je gratis naar 300 concerten per jaar kunt!

Meld je hieronder aan!

  • Alle welkomstgeschenken zijn exclusief verzendkosten (€5,- voor de meeste geschenken)
  • Wil je dit abonnement cadeau doen? Mail dan naar oor@spabonneeservice.nl
Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

De nieuwe OOR is uit! Bestel 'm nu in onze shop of lees digitaal
oor-shop

De nieuwe OOR is uit! Bestel ‘m nu in onze shop of lees digitaal

Met Muziek & AI, Johnny Cash, Goldband, Khruangbin, Patti Smith, Kneecap, Cassandra Jenkins, Abel & Sef, Danny Brown, Personal Trainer ...
North Sea Jazz 2024: onze 14 favoriete shows van deze editie
north sea jazz

North Sea Jazz 2024: onze 14 favoriete shows van deze editie

De broeierige avondjazz van Arooj Aftab, de duizelingwekkende R&B van Sampha en de kolossale vocalen van Raye – het North ...
Raye meandert tot ieders genoegen op North Sea Jazz
north sea jazz
raye

Raye meandert tot ieders genoegen op North Sea Jazz

Raye heeft de behoefte het podium om te toveren tot een New Yorkse jazzbar. Het decor van Down The Rabbit ...

Cadeau bij een abonnement: Froukje T-shirt (wit) | OOR