abo-actie

Happy Socks The Beatles EP Collectors Box

Neem nu een halfjaarabonnement (€34,-) op OOR en deze te gekke The Beatles EP Collectors Box van Happy Socks met drie paar Beatles-sokken (maat 41 – 46) cadeau!

Vorig jaar gingen de bewakers van het nalatenschap van The Beatles een samenwerking aan met het leukste sokkenmerk ter wereld: Happy Socks! Het Zweedse merk maakte sokken geïnspireerd op de karakters uit de animatiefilm Yellow Submarine. In de zomer van 2018 viert Happy Socks het vijftigjarig bestaan van de film door te gekke nieuwe sokken te releasen! Er zijn nieuwe designs, zowel voor volwassenen als kinderen. Te koop in twee verschillende giftboxen: eentje met zes en eentje met drie paar voor volwassen en eentje met vier paar voor de kids. Te koop bij Velvet Amsterdam, Eindhoven, Delft en Leiden. Wij geven de EP Collector’s Box met drie paar sokken (t.w.v. €29,95) cadeau bij een halfjaarabonnement. Zijn we gek geworden? Ja, we hebben de kolder in onze kop. All you need is a pair of happy socks!

Als abonnee van OOR krijg je iedere maand OOR als eerste op je deurmat, lees je ons prachtige magazine gratis op je tablet, smartphone of computer en ben je automatisch lid van Club OOR, waarmee je gratis naar 300 concerten per jaar kunt!

Kom bij de club en meld je hieronder aan!

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Driemaal Melkweg
nieuws
Anathema

Driemaal Melkweg

Buiten hangt de herfst alweer in de lucht, binnen is het behaaglijk. Ook in de Melkweg, zo weten we uit ...
True Meanings
album
Paul Weller

True Meanings

Paul Weller houdt er de vaart in. Vorig jaar bracht hij A Kind Revolution uit, nu ligt er met True ...
Compilatie Chris Cornell aangekondigd
nieuws
Chris Cornell

Compilatie Chris Cornell aangekondigd

Op 16 november verschijnt er een uitgebreide compilatie van de overleden Chris Cornell. Het album, simpelweg Chris Cornell genaamd, is bedoeld als ...

Cadeau bij een abonnement: Happy Socks The Beatles EP Collectors Box | OOR