abo-actie

Happy Socks x The Rolling Stones giftbox

Als je nu een halfjaarabonnement (€34,-) op OOR neemt, krijg je deze te gekke Happy Socks van The Rolling Stones als welkomstgeschenk!

Het leukste sokkenmerk ter wereld heeft wederom iets bijzonders! Na een eerdere samenwerking met The Beatles heeft Happy Socks nu een te gekke collectie met het iconische logo van The Rolling Stones. Heerlijk om zelf te dragen en ideaal om cadeau te geven. Get your socks on! Bij een halfjaarabonnement krijg je een mooie giftbox met drie paar sokken in de maat 41-46 (t.w.v. €39,95) van ons cadeau. Gegarandeerd oogverblindende kleuren en patronen!

Als abonnee van OOR krijg je iedere maand OOR als eerste op je deurmat, lees je ons prachtige magazine gratis op je tablet, smartphone of computer en ben je automatisch lid van Club OOR, waarmee je gratis naar 300 concerten per jaar kunt!

Kom bij de club en meld je hieronder aan! Wil je dit abonnement cadeau doen? Klik dan hier!

  • Alle welkomstgeschenken zijn exclusief verzendkosten (€5,- voor de meeste geschenken)
Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Bospop slotdag: Een kwestie van geduld
concert

Bospop slotdag: Een kwestie van geduld

Van de 39ste editie van het driedaagse Bospop blijkt met name de afsluitende zondag populair, die dus vlotjes uitverkoopt, niet ...
WOO HAH!: De grootste turn up van het jaar
concert

WOO HAH!: De grootste turn up van het jaar

Wat doe je als je zelf eigenlijk te oud bent voor een festival, en zoonlief te jong? Dan ga je ...
Op ontdekkingsreis naar Pohoda
concert

Op ontdekkingsreis naar Pohoda

Een flink eind voorbij Bratislava in Slowakije, op een oud vliegveld bij de stokoude provincieplaats Trenčín, vindt ingeklemd tussen de ...

Cadeau bij een abonnement: Happy Socks x The Rolling Stones giftbox | OOR