abo-actie

Herschel Eco Retreat rugzak

Als je nu een abonnement van anderhalf jaar à €99,95 op OOR neemt, krijg je een Eco Retreat rugzak van Herschel (t.w.v. €99,99) als welkomstgeschenk!

Alles aan Herschel ademt de goede oude tijd, al is de kwaliteit helemaal van nu. Het oude frontierstadje Herschel, Saskatchewan is de inspiratiebron voor de stoere lijn aan rugzakken, hoofddeksels en andere accessoires die het Canadese merk sinds 2009 de wereld in brengt. Zoals de Eco Retreat backpack, oerdegelijk en toch ultramodern, want de rugzak is gemaakt van gerecyclede waterflesjes. De hoogste berg wordt een hobbeltje – en de zwaarste last een vreugd.

Als abonnee van OOR krijg je iedere maand OOR als eerste op je deurmat, lees je ons prachtige magazine gratis op je tablet, smartphone of computer en ben je automatisch lid van Club OOR, waarmee je gratis naar 300 concerten per jaar kunt!

Wil je dit abonnement plus welkomstgeschenk cadeau doen? Klik dan hier!

Kom bij de club en meld je hieronder aan!  • Alle welkomstgeschenken zijn exclusief verzendkosten (€5,- voor de meeste geschenken)
Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

OOR's Eindlijst: dit zijn de 20 beste albums van 2021
eindlijst 2021

OOR’s Eindlijst: dit zijn de 20 beste albums van 2021

'Sometimes I Might Be Introvert' van Little Simz is door de Nederlandse muziekcritici uitgeroepen tot het beste album van 2021 ...
Best Kept Secret: Nick Cave, Big Thief, The Strokes e.a.
nieuws

Best Kept Secret: Nick Cave, Big Thief, The Strokes e.a.

Kort na Down The Rabbit Hole komt ook Best Kept Secret met zijn eerste namen voor 2022, met The Strokes, ...
De speciale kerst-<span class="oor">OOR</span> is uit! Bestel 'm nu in onze shop
OOR shop

De speciale kerst-OOR is uit! Bestel ‘m nu in onze shop

Met Barry Hay (door Bart Chabot en Anton Corbijn), Warren Ellis, Froukje, Rico, Bill Callahan & Bonnie ‘Prince’ Billy, Neil ...

Cadeau bij een abonnement: Herschel Eco Retreat rugzak | OOR