abo-actie

Iona Raven Crosshatch rugzak van Herschel Supply

Als je nu een jaarabonnement (€66,95) op OOR neemt, krijg je een Iona Raven Crosshatch rugzak van topmerk Herschel Supply (t.w.v. €79,99) als welkomstgeschenk!

Nu er toch even geen festivals zijn, hoef je ook niet bang te zijn dat je ‘m bij de ingang van het terrein moet inleveren of laten doorzoeken: je rugzak! Kortom, de tijd is rijp voor een Iona van het Canadese topmerk Herschel Supply. Deze trendy tas combineert gebruiksgemak met een modern design (waarbij Raven Crosshatch staat voor de kleur, met ragfijne ravenzwarte dubbele streepjes). Hij sluit door middel van een topflap met gespsluiting én een trekkoord, waardoor je alles wat er maar in past met een veilig gevoel opbergt. Je laptop bijvoorbeeld, want in het hoofdcompartiment zit een geïntegreerd 15 inch-laptopvak. Maar er is meer. Wat te denken van een ‘verborgen’ ritsvak in de flap, voor kleine spulletjes? Of de twee flessenhouders aan de zijkanten, waar je net zo makkelijk een krant of een klein huisdier in steekt? De tas is comfortabel te dragen doordat zowel de schouderbanden als het rugpaneel gewatteerd zijn. En aangezien we er zelf ook al weken mee rondlopen op de redactie (wel netjes op anderhalve meter afstand natuurlijk) kun je van ons aannemen: deze wil je!

Als abonnee van OOR krijg je iedere maand OOR als eerste op je deurmat, lees je ons prachtige magazine gratis op je tablet, smartphone of computer en ben je automatisch lid van Club OOR, waarmee je gratis naar 300 concerten per jaar kunt!

Kom bij de club en meld je hieronder aan! Wil je dit abonnement cadeau doen? Klik dan hier!

  • Alle welkomstgeschenken zijn exclusief verzendkosten (€5,- voor de meeste geschenken)
Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket
abo-actie

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. We hebben de keuze uit ...
Paradiso schrapt 60 banen: 'Het hek is van de dam'
muziek in coronatijd

Paradiso schrapt 60 banen: ‘Het hek is van de dam’

Ook voor de popmuziek zijn het ongekende tijden. In dit blog signaleert en bespreekt OOR-columnist en mede-thuisblijver Hooijer de ontwikkelingen in ...
Onze favoriete albums van de eerste helft 2020
special

Onze favoriete albums van de eerste helft 2020

2020 maakt er een modderboel van, maar hey, we zijn op de helft: 1 juli. Tijd voor ons traditionele ‘tussenstandje’ dus: de ...

Cadeau bij een abonnement: Iona Raven Crosshatch rugzak van Herschel Supply | OOR