abo-actie

Het Wapen Van Sjeng van Pepijn Lanen (Faberyayo)

Als je nu een halfjaarabonnement (€34) op OOR neemt, krijg je het boek Het Wapen Van Sjeng van Pepijn Lanen als welkomstgeschenk!

Het Wapen Van Sjeng (Ambo|Anthos) is de nieuwe roman van Pepijn Lanen alias Faber­yayo van De Jeugd Van Tegenwoordig, die eerder al Sjeumig en Naamloos en de graphic novel Hotel Dorado schreef. In Het Wapen Van Sjeng beschrijft Lanen de surrealistische reis van de eersteklas flierefluiter Chef, die op zoek is naar de Blauwe Ridder, een mythisch figuur die naar eigen zeggen de wereld van HEN wil vernietigen. Samen met Anton, zijn gids met een wespenaccent, volgt hij de geheimzinnige kaarten die leiden naar het minuscule kruisje op de Trans-Atlantische vlakte….

Als abonnee van OOR krijg je iedere maand OOR als eerste op je deurmat, lees je ons prachtige magazine gratis op je tablet, smartphone of computer en ben je automatisch lid van Club OOR, waarmee je gratis naar 300 concerten per jaar kunt!

Kom bij de club en meld je hieronder aan! Wil je dit abonnement cadeau doen? Klik dan hier!  • Alle welkomstgeschenken zijn exclusief verzendkosten (€5,- voor de meeste geschenken)
Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word lid en kies je eigen cd-pakket
abo-actie

Word lid en kies je eigen cd-pakket

OOR deelt uit! Neem nu een halfjaar- (€34) of jaarabonnement (€66,95) op OOR en kies je eigen doldwaze cd-pakket uit ...
De Crowes versus het gekraai in Paradiso Noord
concert

De Crowes versus het gekraai in Paradiso Noord

The Black Crowes zijn terug op het oude nest. Chris en Rich Robinson hebben oud zeer bijgelegd en vieren het ...
Hangen en wurgen voor Kaiser Chiefs in Paradiso
concert

Hangen en wurgen voor Kaiser Chiefs in Paradiso

Voor de zevende keer stonden Kaiser Chiefs zondagavond in Paradiso. Na hun laatste bezoek aan de Amsterdamse poptempel waren niet ...

Cadeau bij een abonnement: Het Wapen Van Sjeng van Pepijn Lanen (Faberyayo) | OOR