abo-actie

House Of Marley Positive Vibration 2.0 koptelefoon

Neem nu een jaarabonnement (€66,95,-) op OOR en krijg een prachtige House Of Marley Positive Vibration 2.0 koptelefoon, cadeau!

De Positive Vibration 2.0 van House Of Marley is de perfecte hoofdtelefoon voor eenieder die houdt van een diep basgeluid. De lage tonen komen uit krachtige 40 mm drivers en doordat het snoer bekleed is met stof raakt hij niet snel in de knoop. Handig! Dat stof zorgt er ook voor dat er geen statische lading ontstaat, waardoor je altijd ruisvrij van je muziek kunt genieten. Natuurlijk is de Positive Vibration 2.0, zoals alle producten van House Of Marley, gemaakt van FSC-gecertificeerd hout. Verder is gebruik gemaakt van recyclebaar aluminium en de milieuvriendelijke stof Rewind. Je kunt kiezen uit blauwe of zwarte koptelefoon!

Als abonnee van OOR krijg je iedere maand OOR als eerste op je deurmat, lees je ons prachtige magazine gratis op je tablet, smartphone of computer en ben je automatisch lid van Club OOR, waarmee je gratis naar 300 concerten per jaar kunt!

Kom bij de club en meld je hieronder aan! Wil je dit abonnement cadeau doen? Klik dan hier!

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Driemaal Melkweg
nieuws
Anathema

Driemaal Melkweg

Buiten hangt de herfst alweer in de lucht, binnen is het behaaglijk. Ook in de Melkweg, zo weten we uit ...
True Meanings
album
Paul Weller

True Meanings

Paul Weller houdt er de vaart in. Vorig jaar bracht hij A Kind Revolution uit, nu ligt er met True ...
Compilatie Chris Cornell aangekondigd
nieuws
Chris Cornell

Compilatie Chris Cornell aangekondigd

Op 16 november verschijnt er een uitgebreide compilatie van de overleden Chris Cornell. Het album, simpelweg Chris Cornell genaamd, is bedoeld als ...

Cadeau bij een abonnement: House Of Marley Positive Vibration 2.0 koptelefoon | OOR