abo-actie

House Of Marley Positive Vibration 2.0 koptelefoon

Neem nu een jaarabonnement (€66,95,-) op OOR en krijg een prachtige House Of Marley Positive Vibration 2.0 koptelefoon, cadeau!

De Positive Vibration 2.0 van House Of Marley is de perfecte hoofdtelefoon voor eenieder die houdt van een diep basgeluid. De lage tonen komen uit krachtige 40 mm drivers en doordat het snoer bekleed is met stof raakt hij niet snel in de knoop. Handig! Dat stof zorgt er ook voor dat er geen statische lading ontstaat, waardoor je altijd ruisvrij van je muziek kunt genieten. Natuurlijk is de Positive Vibration 2.0, zoals alle producten van House Of Marley, gemaakt van FSC-gecertificeerd hout. Verder is gebruik gemaakt van recyclebaar aluminium en de milieuvriendelijke stof Rewind. Je kunt kiezen uit blauwe of zwarte koptelefoon!

Als abonnee van OOR krijg je iedere maand OOR als eerste op je deurmat, lees je ons prachtige magazine gratis op je tablet, smartphone of computer en ben je automatisch lid van Club OOR, waarmee je gratis naar 300 concerten per jaar kunt!

Kom bij de club en meld je hieronder aan! Wil je dit abonnement cadeau doen? Klik dan hier!

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Regeerperiode Slayer ten einde
concert
Slayer

Regeerperiode Slayer ten einde

Met de woorden ‘The end is near’ kondigde Slayer op 22 januari zijn naderende afscheid aan. Na 37 jaar, 12 ...
Le Guess Who? 2018: Nachtbrakers en excentriekelingen
concert

Le Guess Who? 2018: Nachtbrakers en excentriekelingen

Le Guess Who?, het immer uitdijende festival met het alsmaar duizelingwekkender wordende blokkenschema. Een cultdingetje is het al lang niet ...
Anders (Different)
album
De Jeugd Van Tegenwoordig

Anders (Different)

Een creatief hoogtij-jaar voor De Jeugd van Tegenwoordig. Na Luek uit februari is er gewoon alweer een album. Anders (Different) ...

Cadeau bij een abonnement: House Of Marley Positive Vibration 2.0 koptelefoon | OOR