abo-actie

Klaas Knooihuizen - Geel Is De Kleur Van De Zomer (roman)

Als je nu een halfjaarabonnement (€34) op OOR neemt, krijg je het boek Geel Is De Kleur Van De Zomer van Klaas Knooihuizen cadeau!

De wegen van Klaas Knooihuizen zijn ondoorgrondelijk. Toen hij ooit naar Oostenrijk ging, liepen er paarden en koeien op de weg, zo weten we nog van een van zijn vorige boeken. In plaats van een bundel verhalen brengt onze onnavolgbare OOR-collega nu zijn eerste roman uit: Geel Is De Kleur Van De Zomer, waarin we terecht komen in de bubbel van Antwan Asselman. Hij is al een jaar of twintig huis-dj in dezelfde kroeg, woont nog altijd studentikoos, met een huisgenoot die in zijn kamer een schaalmodel van een galjoen bouwt. Als Antwan een weekend op een hond moet passen en zijn ex Chantal zijn gedachten binnenwandelt, begint het avontuur pas echt. Geel Is De Kleur Van De Zomer is een aangenaam vervreemdend verhaal, in typisch Knooihuizeniaanse stijl, dat steeds iets verder ontspoort. Antwan komt een bonte cast aan personages tegen, die hij zelden begrijpt – en zij begrijpen hem nog minder. De les van dit alles: de koeien en paarden hebben plaatsgemaakt voor een hond en een ex, maar de wegen van Klaas Knooihuizen zijn ondoorgrondelijk.

Als abonnee van OOR krijg je iedere maand OOR als eerste op je deurmat, lees je ons prachtige magazine gratis op je tablet, smartphone of computer en ben je automatisch lid van Club OOR, waarmee je gratis naar 300 concerten per jaar kunt!

Kom bij de club en meld je hieronder aan! Wil je dit abonnement cadeau doen? Klik dan hier!

  • Alle welkomstgeschenken zijn exclusief verzendkosten (€5,- voor de meeste geschenken)
Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket
abo-actie

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. We hebben de keuze uit ...
Een halve eeuw zonder Jimi Hendrix: zijn 20 beste nummers
special
jimi hendrix

Een halve eeuw zonder Jimi Hendrix: zijn 20 beste nummers

Jimi Hendrix schuift in 1969 aan bij de Dick Cavett Show in een blauwe kimono. Het kledingstuk lijkt op een ...
'Juist het politiek incorrecte maakte de Stones leuk'
muziek in coronatijd

‘Juist het politiek incorrecte maakte de Stones leuk’

Ook voor de popmuziek zijn het ongekende tijden. In dit blog signaleert en bespreekt OOR-columnist Hooijer de ontwikkelingen in de ...

Cadeau bij een abonnement: Klaas Knooihuizen - Geel Is De Kleur Van De Zomer (roman) | OOR