abo-actie

Limited Edition Typex T-shirt: The White Stripes

Als je nu een jaarabonnement (€66,95) op OOR neemt, krijg je een Limited Edition Typex T-shirt van The White Stripes als welkomstgeschenk! 

In samenwerking met onze huis-illustrator en aller-aller-allerbeste vriend Typex presenteren wij trots: OOR’s T-shirtlijn met originele Typex-ontwerpen, zoals die ooit ons blad sierden. De tweede limited edition is een tekening van The White Stripes. Dit T-shirt is te verkrijgen in het wit en de maten: S, M, L en XL.

Abonneer je via onderstaand formulier en stuur vervolgens meteen een mailtje naar peter@oor.nl met je voorkeur voor de maat (S, M, L of XL).

PS De aanbieding is een maand geldig (tot 3 november), daarna vervalt het aanbod. De levertijd  is 2 tot 2,5 week, het is maatwerk. Typex moet al die t-shirts opnieuw inkleuren. Met een ganzenveer.

Als abonnee van OOR krijg je iedere maand OOR als eerste op je deurmat, lees je ons prachtige magazine gratis op je tablet, smartphone of computer en ben je automatisch lid van Club OOR, waarmee je gratis naar 300 concerten per jaar kunt!

Kom bij de club en meld je hieronder aan! Wil je dit abonnement cadeau doen? Klik dan hier!

  • Alle welkomstgeschenken zijn exclusief verzendkosten (€5,- voor de meeste geschenken)
Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van het moment
11-tal

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van het moment

Elke maand selecteren we de beste en belangrijkste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen, hand-picked door de ...
Letter To You
album
Bruce Springsteen

Letter To You

Letter To You duurt bijna een uur en grijpt sterk terug naar Springsteens glorietijd in de jaren zeventig en tachtig ...
Earth To Dora
album
Eels

Earth To Dora

Wat rijmt er op ideeënarmoe? Mark Oliver Everett weet het: 'Anything for Boo / O Boo, I do / My ...

Cadeau bij een abonnement: Limited Edition Typex T-shirt: The White Stripes | OOR