abo-actie

Little America rugzak van Herschel Supply

Als je nu een abonnement voor anderhalf jaar (€99,95) op OOR neemt, krijg een Little America rugzak van Herschel Supply t.w.v. €109,99 als welkomstgeschenk!

De Little America is sinds de begindagen van het Canadeze merk Herschel Supply een all time global favourite. Deze rugzak is geïnspireerd op de klassieke alpinerugzak, maar dan met een hedendaagse twist en alle comfort van vandaag de dag. Dankzij de gewatteerde en met fleece gevoerde laptopsleeve, voelt zelfs jouw laptop zich king of the world. Bovendien krijg je genoeg spullen in deze tas om een festival mee te overleven of de wereld rond te reizen, voor een stukje dan toch. En als kers op de taart vind je deze ‘Shadow Tan’ kleur (zeg maar olijfgrijs, er zitten wat groentinten in) enkel en alleen in Nederland terug. Lekker exclusief dus!

Zolang de voorraad strekt. Op = op!

Als abonnee van OOR krijg je iedere maand OOR als eerste op je deurmat, lees je ons prachtige magazine gratis op je tablet, smartphone of computer en ben je automatisch lid van Club OOR, waarmee je gratis naar 300 concerten per jaar kunt!

Kom bij de club en meld je hieronder aan! Wil je dit abonnement cadeau doen? Klik dan hier!  • Alle welkomstgeschenken zijn exclusief verzendkosten (€5,- voor de meeste geschenken)
Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Erykah Badu breekt uit haar bubbel in 013
concert
Erykah Badu

Erykah Badu breekt uit haar bubbel in 013

22. Een angeliek getal in de spirituele wereld, een symbool voor gidsing en doelmatigheid. Ook is 22 de huidige leeftijd ...
This Is Not A Safe Place
album
Ride

This Is Not A Safe Place

Even de oude succesnummers oppoetsen, rondje om de wereld, cashen en weer terug naar moeder de vrouw. Zo ging het ...
Black Midi
Club OOR
Black Midi

Black Midi

Lees alle inter­views, achter­grond­verhalen, recensies, columns en agenda­tips van OOR nu ook op OOR.NL. Exclusief voor abonnees. ABONNEE EN WIL ...

Cadeau bij een abonnement: Little America rugzak van Herschel Supply | OOR