abo-actie

Tecum Top Cnnct Coat rugzak van Eastpak

Als je nu een abonnement van anderhalf jaar (€99,95) op OOR neemt, krijg je een Tecum Top Cnnct Coat rugzak van Eastpak (t.w.v. €120) als welkomstgeschenk!

Eastpak geldt al decennia als de helpende hand bij het verplaatsen van essentiële kilo’s. Of het nou schoolboeken, sportspullen, vakantiewaar of werkattributen zijn, met een rugzak van Eastpak om de schouders wordt zelfs de zwaarste last licht als een veertje. De Tecum Top Cnnct Coat rugzak is dan weer baas boven baas. Met z’n beschermende, waterbestendige coating beschermt ie je spulletjes en je kan ’m ook nog eens op slot doen, om waardevolle zaken helemaal veilig te stellen. En dan hebben we het niet alleen over je laptop of andere prijzige techzaken – op warme dagen is je flessenhouder natuurlijk evenveel waard. Ideaal voor de snel levende digital nomads en young professionals, al kan iedereen natuurlijk stad én land af met de Tecum Top Cnnct Coat rugzak van Eastpak.

Als abonnee van OOR krijg je iedere maand OOR als eerste op je deurmat, lees je ons prachtige magazine gratis op je tablet, smartphone of computer en ben je automatisch lid van Club OOR, waarmee je gratis naar 300 concerten per jaar kunt!

Wil je een abonnement van anderhalf jaar OOR + een Tecum Top Cnnct Coat rugzak cadeau doen? Klik dan hier!

Kom bij de club en meld je hieronder aan!  • Alle welkomstgeschenken zijn exclusief verzendkosten (€5,- voor de meeste geschenken)
Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Robbie Williams gaat volle kracht achteruit in Ziggo Dome
concert

Robbie Williams gaat volle kracht achteruit in Ziggo Dome

Met een uitgebreide tournee viert de grootste Europese popster van de Nineties en de vroege jaren Nul zijn 25-jarig jubileum: ...
OOR Elftal: dit zijn de beste albums van het moment
Elftal

OOR Elftal: dit zijn de beste albums van het moment

Elke maand selecteren we de beste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen volgens de redactie. Dit is ...
De nieuwe <span class="oor">OOR</span> is uit! Bestel 'm nu in onze shop
oor-shop

De nieuwe OOR is uit! Bestel ‘m nu in onze shop

De nieuwe OOR is uit! Met John Cale, The Murder Capital, New Order, Prins S. En De Geit, DeWolff, Bob Dylan, Amber ...

Cadeau bij een abonnement: Tecum Top Cnnct Coat rugzak van Eastpak | OOR