abo-actie

Teufel Boomster Go bluetooth speaker

Als je nu een abonnement van anderhalf jaar (€99,95,-) op OOR neemt, krijg je een Teufel Boomster Go bluetooth speaker (t.w.v. €99,99) als welkomstgeschenk!

Hij is er hoor, de Boomster Go van Teufel. Deze stoere bink is met 10,2 x 10,7 x 4,6 cm een echte Napoleon, maar ondanks het formaat kun je een volume bereiken van wel 84 dB. En dat tot tien uur lang! Jij bent dus overal de gangmaker met je Boomster Go – in het park, op het strand, in de tuin of gewoon in huis, op een goed feestje. Met een Go-Pro-compatibele schroefdraad kun je hem zelfs bevestigen aan je fiets, riem, statief of rugzak. En hadden we al gezegd dat ie waterdicht is? Hij beschikt over krachtige full-range drivers met twee passieve bass drivers in een push-pull-configuratie voor een strak, hoog en zuiver volume. Bovendien kun je hem eventueel koppelen aan een tweede Boomster Go voor een synchroon stereogeluid. Met de Bluetooth-functie kun je probleemloos op iedere locatie muziek streamen. Dus waar is jouw volgende feestje?

Als abonnee van OOR krijg je iedere maand OOR als eerste op je deurmat, lees je ons prachtige magazine gratis op je tablet, smartphone of computer en ben je automatisch lid van Club OOR, waarmee je gratis naar 300 concerten per jaar kunt!

Kom bij de club en meld je hieronder aan! Wil je dit abonnement cadeau doen? Klik dan hier!

 

  • Alle welkomstgeschenken zijn exclusief verzendkosten (€5,- voor de meeste geschenken)
Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket
abo-actie

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket

OOR deelt uit! Neem nu een halfjaar- (€34) of jaarabonnement (€66,95) op OOR en kies je eigen doldwaze cd-pakket uit ...
Alle concerten en festivals tot 1 juni afgelast
coronavirus

Alle concerten en festivals tot 1 juni afgelast

De popzalen in Nederland en België zijn tot 1 juni dicht vanwege de uitbraak van het coronavirus. Ondertussen leven de ...
OOR ontsluit de pophistorie: elke dag een klassiek verhaal!
het poparchief

OOR ontsluit de pophistorie: elke dag een klassiek verhaal!

We gaan iets leuks doen. Nu heel het land toch zo'n beetje in lockdown zit, unlocken wij het OOR-archief. Of minder ...

Cadeau bij een abonnement: Teufel Boomster Go bluetooth speaker | OOR