abo-actie

Weekendticket voor Misty Fields 2022

Als je nu een jaarabonnement (€66,95) op OOR neemt, krijg een weekendticket voor Misty Fields (t.w.v. €69,50) als welkomstgeschenk!

Voor de muzikale ontdekkingsreiziger die van kleinschaligheid houdt, is Misty Fields (9 t/m 11 september, Heusden) een uitkomst. Ook op deze vijftiende editie geeft het bosrijke natuurgebied De Groote Peel weer talloze geheimen prijs vanonder de nevelige sluier. Denk aan Gilla Band (voorheen Girl Band), Protomartyr, TV Priest, Night Beats, Psychedelic Porn Crumpets, TRAAMS, PVA, Folly Group, BDRMM, Sprints, Just Mustard, Los Bitches, Joshua Ray Walker, Triptides, High Hi, The Haunted Youth… en vele, vele anderen. Kortom: de betere underground. En Misty Fields is meer dan muziek alleen: er is ook ruim aanbod op het gebied van theater, documentaires en op de zondagmiddag biedt Family Fields vermaak voor de allerkleinsten.

Als abonnee van OOR krijg je iedere maand OOR als eerste op je deurmat, lees je ons prachtige magazine gratis op je tablet, smartphone of computer en ben je automatisch lid van Club OOR, waarmee je gratis naar 300 concerten per jaar kunt!

Kom bij de club en meld je hieronder aan! Wil je dit abonnement cadeau doen? Klik dan hier!

  • Alle welkomstgeschenken zijn exclusief verzendkosten (€5,- voor de meeste geschenken)
Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Doorweekt maar hele­maal in het moment op TW Classic
festival

Doorweekt maar hele­maal in het moment op TW Classic

Voor festivalbezoekers die gelukszoekers zijn viel er zaterdag wel heel veel te halen op TW Classic. Wat kan een dagje ...
George Kooymans: 'Jullie zijn nog niet van me af'
interview
golden earring

George Kooymans: ‘Jullie zijn nog niet van me af’

‘Met George!’, klinkt het monter, aan de andere kant van de lijn. Slechts eenmaal ging de telefoon over en de ...
Wilco speelt lachend de tent leeg op Down The Rabbit Hole
Down The Rabbit Hole
wilco

Wilco speelt lachend de tent leeg op Down The Rabbit Hole

Waar is het feestje? Niet hier! Niet bij Wilco. Voor aanvang van het grootse en gretig gewilde nachtprogramma, doet Wilco ...

Cadeau bij een abonnement: Weekendticket voor Misty Fields 2022 | OOR