album
POP

ONLY SEVEN LEFT

Wake Up Call

EIGEN BEHEER

Het wordt nog wel wat, die emopunk in Nederland. Na de doorbraak van Destine – radiohits, uitverkochte tournee – staat er alweer een jongere generatie posterboys klaar om de harten van de meisjes sneller te doen laten kloppen. Twee van die bands mochten met Destine op hun uitgebreide clubtour: MakeBelieve en Only . . .

Wake Up Call bijvoorbeeld, dat zelfs bij de grootste zuurpruim een glimlach op het gezicht tovert. Lost & Found is ook zo’n hit-in-wording. En zoete ballad als A Shoulder To Cry On is aan mij niet besteed, maar de (vrouwelijke) fans van de vijf vinden het vast geweldig. Het debuutalbum is in de maak. Als de  heren oppassen dat het allemaal niet te gelikt wordt kan daar weinig mis gaan. En dan hebben ze ook nog eens de hulp van Miss Montreal, die meedoet op een volgende single van de band. Laat je overigens niet misleiden door het feit dat de youngsters in het voorprogramma van Tokio Hotel stonden, want met die gladde kiddiepop heeft het niets te maken. Nu nog een grote platenmaatschappij vinden – als dat al niet gebeurd is – en het is kat in het bakkie voor Only Seven Left.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 34 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 34 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. Met nieuwe lp's van Oliver ...
De nieuwe <span class="oor">OOR</span> is uit! Bestel 'm nu in onze shop
oor-shop

De nieuwe OOR is uit! Bestel ‘m nu in onze shop

De nieuwe OOR is uit! Met U2 (exclusief!), Sophie Straat, Inhaler, Orbital, Roger Waters, Naaz, Lankum, The Vices, The Beach ...
Wim de Bie: 'Pak al je zorgen in je plunjezak en fluit!'
het poparchief

Wim de Bie: ‘Pak al je zorgen in je plunjezak en fluit!’

De Bie Zingt, heette het in 1984 verschenen solo-debuut van Wim de Bie. Dat kon hij dus ook al, zingen ...

Recensie: ONLY SEVEN LEFT - Wake Up Call (album) | OOR