album
POP

ONLY SEVEN LEFT

Wake Up Call

EIGEN BEHEER

Het wordt nog wel wat, die emopunk in Nederland. Na de doorbraak van Destine – radiohits, uitverkochte tournee – staat er alweer een jongere generatie posterboys klaar om de harten van de meisjes sneller te doen laten kloppen. Twee van die bands mochten met Destine op hun uitgebreide clubtour: MakeBelieve en Only . . .

Wake Up Call bijvoorbeeld, dat zelfs bij de grootste zuurpruim een glimlach op het gezicht tovert. Lost & Found is ook zo’n hit-in-wording. En zoete ballad als A Shoulder To Cry On is aan mij niet besteed, maar de (vrouwelijke) fans van de vijf vinden het vast geweldig. Het debuutalbum is in de maak. Als de  heren oppassen dat het allemaal niet te gelikt wordt kan daar weinig mis gaan. En dan hebben ze ook nog eens de hulp van Miss Montreal, die meedoet op een volgende single van de band. Laat je overigens niet misleiden door het feit dat de youngsters in het voorprogramma van Tokio Hotel stonden, want met die gladde kiddiepop heeft het niets te maken. Nu nog een grote platenmaatschappij vinden – als dat al niet gebeurd is – en het is kat in het bakkie voor Only Seven Left.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word lid van <span class="oor">OOR</span> en stel je vinyl­pakket samen!
abo-actie

Word lid van OOR en stel je vinyl­pakket samen!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. Met nieuwe lp's van Coldplay, ...
ABBA deelt 'Just A Notion', de nieuwe single van 'Voyage'
luisteren

ABBA deelt ‘Just A Notion’, de nieuwe single van ‘Voyage’

Na de eerdere singles 'I Still Have Faith In You' en 'Don’t Shut Me Down' heeft ABBA opnieuw een nummer van ...
Future Past
album
Duran Duran

Future Past

Duran Duran hoorde zó bij het behang van de eighties dat het een wonder is dat ze altijd zijn doorgegaan ...

Recensie: ONLY SEVEN LEFT - Wake Up Call (album) | OOR