OOR Life

Haal je favoriete festival in huis met Schaalwerk

Lowlands en Down The Rabbit Hole gemist? Ja, wij ook. Maar dankzij de Utrechtse decor- en interieurwerkplaats Schaalwerk kun je nu gewoon een deel van je favoriete festival in huis halen – en dat bedoelen we letterlijk!

Schaalwerk heeft onder de naam Misterieur Kakapo een pop-up store geopend waar naast hun ‘gewone’ meubelideeën ook relikwieën van vervlogen tijden staan uitgestald. Neem nou de roemruchte Titty Twister van Lowlands: ooit door Schaalwerk gebouwd, na afloop weer zorgvuldig afgebroken en ingeladen en nu vind je de letters van Titty Twister in de shop, per stuk te koop en opnieuw voorzien van LED-verlichting. Ook zijn er lampen uit de Steamerclub/Swamp van Down The Rabbit Hole, een spiegel uit de Adonis op Lowlands en posters van Tivoli Oudegracht boven water gekomen (deze zeefdrukken hebben zo’n dertig jaar opgeslagen gelegen). Wij van OOR hebben ons oog laten vallen op de iconische klapdeurtjes van de Titty Twister, compleet met burleske dames. Unieke items die een tweede leven verdienen – en nu die festivals zelf nog!

www.schaalwerk.nl | Titty Twister letter €150, klapdeurtjes €175

 

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word nu lid van OOR en kies je eigen lp of cd-pakket!
abo-actie

Word nu lid van OOR en kies je eigen lp of cd-pakket!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. Met nieuwe lp's van Shame, ...
OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van deze maand
11-tal

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van deze maand

Elke maand selecteren we de beste en belangrijkste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen, hand-picked door de ...
Isles
album
Bicep

Isles

Vier jaar geleden viel de wereld als een blok voor Bicep, en dan vooral voor die belachelijk aanstekelijke hit Glue ...

Haal je favoriete festival in huis met Schaalwerk (OOR Life) | OOR