Winactie

Winnen! Een bijzondere AC/DC-zonnebril van Vinylize

Groeven in het gelaat? Een plaat voor je kop? Geen probleem, met de AC/DC-collectie van Vinylize. De brillen zijn gemaakt van oud vinyl, om precies te zijn exemplaren van Back In Black, het best verkochte hardrockalbum aller tijden.

En hoewel je van een afstandje vooral de uit duizenden herkenbare bliksemschicht uit het AC/DC-logo ziet, leert nadere inspectie dat de groeven van de plaat daadwerkelijk in het frame zijn verwerkt.

Ideaal als zonnebril, maar die-hards kunnen er ook gewoon hun eigen optische lenzen inzetten voor dagelijks gebruik en er zijn meerdere modellen beschikbaar (Hell, Noise en Bone). Draag de muziekgeschiedenis mee in een duurzaam stukje vakmanschap.

Wij mogen één AC/DC-bril van Vinylize ter waarde van 525 euro weggeven. Wil jij kans maken? Mail dan uiterlijk 19 juni naar prijsvraag@oor.nl o.v.v. ‘Vinylize’. Zet er wel even je abonneenummer (voor OOR.nl-leden volstaat het mailadres waarmee je inlogt) en adres bij. We nemen contact op met de winnaar. Geen lid? Dan ben je al vanaf 2,99 euro per maand.

vinylize.com | €525

 

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket
abo-actie

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. We hebben de keuze uit ...
Paradiso schrapt 60 banen: 'Het hek is van de dam'
muziek in coronatijd

Paradiso schrapt 60 banen: ‘Het hek is van de dam’

Ook voor de popmuziek zijn het ongekende tijden. In dit blog signaleert en bespreekt OOR-columnist en mede-thuisblijver Hooijer de ontwikkelingen in ...
Onze favoriete albums van de eerste helft 2020
special

Onze favoriete albums van de eerste helft 2020

2020 maakt er een modderboel van, maar hey, we zijn op de helft: 1 juli. Tijd voor ons traditionele ‘tussenstandje’ dus: de ...

Winnen! Een bijzondere AC/DC-zonnebril van Vinylize (Winactie) | OOR