Club OOR

Hannah Williams & The Affirmations

29 aug 2018
EKKO
Utrecht

Club OOR presenteert Hannah Williams & The Affirmations op 29 augustus in EKKO (Utrecht). Ben je OOR-abonnee en wil je hier gratis bij aanwezig zijn? Meld je dan snel aan via het ticket onderaan dit artikel. Elke OOR-abonnee mag één vrijkaartje bestellen. Let wel: op = op!

Het zal je maar gebeuren. Als tamelijk anonieme koorleider van de Universiteit van Winchester opeens gesampeld worden door Jay-Z. En niet zomaar een beetje. Nee, als fundament voor 4:44, het titelnummer van zijn laatste plaat en meer nog zijn veelbesproken excuus aan Beyoncé en persoonlijke antwoord op Lemonade. Opeens is jouw liedje (Late Nights & Heartbreak) wereldberoemd. Het overkwam Hannah Williams, zangeres van een Daptone-achtig retro-soulgezelschap. En dus gaat de roodharige zangeres, wier stemgeluid al vergeleken werd met Joss Stone, Dusty Springfield en Janis Joplin, nu ineens zelf de wereld over.

Club OOR-lid? Bestel je gratis ticket hier. Lijst = vol

Meest gelezen artikelen

Driemaal Melkweg
nieuws
Anathema

Driemaal Melkweg

Buiten hangt de herfst alweer in de lucht, binnen is het behaaglijk. Ook in de Melkweg, zo weten we uit ...
True Meanings
album
Paul Weller

True Meanings

Paul Weller houdt er de vaart in. Vorig jaar bracht hij A Kind Revolution uit, nu ligt er met True ...
Compilatie Chris Cornell aangekondigd
nieuws
Chris Cornell

Compilatie Chris Cornell aangekondigd

Op 16 november verschijnt er een uitgebreide compilatie van de overleden Chris Cornell. Het album, simpelweg Chris Cornell genaamd, is bedoeld als ...

Club OOR: Hannah Williams & The Affirmations in EKKO, Utrecht (29-Aug-2018) | OOR