Club OOR

Janne Schra

14 sep 2018
Hedon
Zwolle

Club OOR presenteert Janne Schra op 14 september in Hedon (Zwolle). Ben je OOR-abonnee en wil je hier gratis bij aanwezig zijn? Meld je dan snel aan via het ticket onderaan dit artikel. Elke OOR-abonnee mag één vrijkaartje bestellen. Let wel: op = op!

Room Eleven, Schradinova, soloplaten Janne Schra en Ponzo (opgenomen met partner Torre Florim), we kennen allemaal het voortraject. Nu is er OK, een plaat die klinkt als een statement. Thema: het eeuwige verlangen naar het onbekende. Het vrije gevoel dat je krijgt op een reis naar een ver oord. Maar ook de warme nostalgie als je mijmert over een vertrouwd verleden. Iets dat verloren dreigt te gaan. Janne Schra weet er alles van. Ze was een tijd lang zoekende. Maar de woelige periode is voorbij en alles is, zo luidt de boodschap, oké. Janne woont in Amsterdam-Noord vlakbij een oude loods met daarop de woorden: ‘Bestemming Bereikt’. Zou het werkelijk?

Club OOR-lid? Bestel je gratis ticket hier. Tickets zijn te bestellen vanaf zaterdagochtend 18 augustus. Lijst = vol

Meest gelezen artikelen

Driemaal Melkweg
nieuws
Anathema

Driemaal Melkweg

Buiten hangt de herfst alweer in de lucht, binnen is het behaaglijk. Ook in de Melkweg, zo weten we uit ...
True Meanings
album
Paul Weller

True Meanings

Paul Weller houdt er de vaart in. Vorig jaar bracht hij A Kind Revolution uit, nu ligt er met True ...
Compilatie Chris Cornell aangekondigd
nieuws
Chris Cornell

Compilatie Chris Cornell aangekondigd

Op 16 november verschijnt er een uitgebreide compilatie van de overleden Chris Cornell. Het album, simpelweg Chris Cornell genaamd, is bedoeld als ...

Club OOR: Janne Schra in Hedon, Zwolle (14-Sep-2018) | OOR