Club OOR

Lisa Hannigan & s t a r g a z e

29 apr 2020
De Helling
Utrecht

Club OOR presenteert Lisa Hannigan & s t a r g a z e op 29 april in De Helling (Utrecht). Ben je OOR-abonnee en wil je hier gratis bij aanwezig zijn? Meld je dan snel aan via het ticket onderaan dit artikel. Elke OOR-abonnee mag één vrijkaartje bestellen. Let wel: op = op!

De wereld leerde Lisa Hannigan kennen (en andersom) in het kielzog van Damien Rice, maar de betoverende Ierse singer-songwriter is alweer sinds 2007 protégé af. Op eigen benen maakte ze sindsdien drie albums (Sea Sew, Passenger en At Swim) en droeg ze bij aan talloze soundtracks. Na een ontmoeting met het modern-klassieke orkest s t a r g a z e (met idiote spaties, ja) besloot ze de handen toch weer eens met een andere partij ineen te slaan. En hoe! Het orkest versterkt Hannigans unieke, ietwat hese stemgeluid en haar oude nummers zijn voor dit avontuur in nieuwe arrangementen gestoken.

TicketsOnderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.


Tickets zijn niet meer beschikbaar


Meest gelezen artikelen

Hear Hear! laat oude Pukkelpop­tijden herleven
festival

Hear Hear! laat oude Pukkelpop­tijden herleven

'Goedemiddag Pukkelpop!' Zo verwelkomt presentator Luc Janssen opzettelijk de vroege oudere jongeren in de tent genaamd YEAH YEAH, een van ...
Pixies in Melkweg: het wachten en zweten waard
concert

Pixies in Melkweg: het wachten en zweten waard

Het duurt even, maar dan heb je ook wat. De twee concerten die Pixies deze week in de Melkweg geven ...
Arctic Monkeys in 40 songs: de groeistuipen van Alex Turner
achtergrond

Arctic Monkeys in 40 songs: de groeistuipen van Alex Turner

‘Onze leeftijdsgenoten interesseren zich alleen voor meisjes en uitgaan, daar zingen wij dus over.’ Zo stelden ze ooit zelf het ...

Club OOR: Lisa Hannigan & s t a r g a z e in De Helling, Utrecht (29-04-2020) | OOR