Club OOR

Madball

24 aug 2018
Burgerweeshuis
Deventer

Club OOR presenteert Madball op 24 augustus in het Burgerweeshuis (Deventer). Ben je OOR-abonnee en wil je hier gratis bij aanwezig zijn? Meld je dan snel aan via het ticket onderaan dit artikel. Elke OOR-abonnee mag één vrijkaartje bestellen. Let wel: op = op!

Zeg je New York hardcore, dan zeg je Sick Of It All… en Madball. Of, nog iets verder terug in de tijd: Agnostic Front, pioniers van de thrashmetal-punk crossover, en de band waaruit Madball in 1988 ontstond. Al dertig jaar rolt en stuitert Madball sindsdien over de podia, tureluurs als een bal in een flipperkast zonder gat. Freddy Cricien is er vanaf dag één bij, bassist Jorge ‘Hoya Roc’ Guerra haakte in 1993 aan, één jaar voor het straffe debuut Set It Off. Samen met leden van H20 en Cro-Mags spelen de twee hardcore-veteranen ook in Hazen Street. Maar Madball is nog steeds hun eerste prioriteit, bewijst kersverse negende plaat For The Cause.

Club OOR-lid? Bestel je gratis ticket hier. Lijst = vol

Meest gelezen artikelen

Driemaal Melkweg
nieuws
Anathema

Driemaal Melkweg

Buiten hangt de herfst alweer in de lucht, binnen is het behaaglijk. Ook in de Melkweg, zo weten we uit ...
True Meanings
album
Paul Weller

True Meanings

Paul Weller houdt er de vaart in. Vorig jaar bracht hij A Kind Revolution uit, nu ligt er met True ...
Compilatie Chris Cornell aangekondigd
nieuws
Chris Cornell

Compilatie Chris Cornell aangekondigd

Op 16 november verschijnt er een uitgebreide compilatie van de overleden Chris Cornell. Het album, simpelweg Chris Cornell genaamd, is bedoeld als ...

Club OOR: Madball in Burgerweeshuis, Deventer (24-Aug-2018) | OOR