Club OOR

Microwave

1 mei 2020
Bibelot
Dordrecht

Club OOR presenteert Microwave op 1 mei in Bibelot (Dordrecht). Ben je OOR-abonnee en wil je hier gratis bij aanwezig zijn? Meld je dan snel aan via het ticket onderaan dit artikel. Elke OOR-abonnee mag één vrijkaartje bestellen. Let wel: op = op!

Gooi emo, hardcore, grunge en indierock in de ping en je krijgt Microwave. Rauw zijn de songs van Nathan Hardy eenmaal uit de oven nog wel, maar dan hebben we het over de intensiteit en niet over de temperatuur. Hardy groeide op als mormoon en verruilde de beschermde, kerkelijke kringen van Atlanta na zijn jeugd voor het ondergrondse circuit. Death Is A Warm Blanket luidt het laatste statement van Microwave, uit 2019, met meer lagen dan ooit. En rauwer, uiteraard. Zet timer en volume op de maximale stand en gáán met die hap!

TicketsOnderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.


Tickets zijn niet meer beschikbaar


Meest gelezen artikelen

Hear Hear! laat oude Pukkelpop­tijden herleven
festival

Hear Hear! laat oude Pukkelpop­tijden herleven

'Goedemiddag Pukkelpop!' Zo verwelkomt presentator Luc Janssen opzettelijk de vroege oudere jongeren in de tent genaamd YEAH YEAH, een van ...
Pixies in Melkweg: het wachten en zweten waard
concert

Pixies in Melkweg: het wachten en zweten waard

Het duurt even, maar dan heb je ook wat. De twee concerten die Pixies deze week in de Melkweg geven ...
Arctic Monkeys in 40 songs: de groeistuipen van Alex Turner
achtergrond

Arctic Monkeys in 40 songs: de groeistuipen van Alex Turner

‘Onze leeftijdsgenoten interesseren zich alleen voor meisjes en uitgaan, daar zingen wij dus over.’ Zo stelden ze ooit zelf het ...

Club OOR: Microwave in Bibelot, Dordrecht (01-05-2020) | OOR